Ters yola girdi hayatını yitirdi

Güncelleme Tarihi:

Ters yola girdi hayatını yitirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 16:27

Almanya'nın Passau kentinde bir sürücü ters yöne girince feci bir kaza meydana geldi. TIR ile çarpışan aracın 35 yaşındaki sürücüsü olay yerinde yaşımını yitirdi. Çarpışma sonucu çıkan yangında TIR ve kazaya neden olan araç tamamen yandı. Ayrıca alevlerin sıçradığı bir başka TIR ile bir otomobil de zarar gördü.

Haberin Devamı

Bir sürücünün yaşamını yitirdiği kazada altı kişide çeşitli yerlerinden yaralandı. Polis, yaşamını yitiren sürücünün otoban kenarındaki parkta bir süre dinlendikten sonra yola çıktığını fakat ters yöne girdiğini açıkladı.

Kilometrelerce ters yönde giden sürücü, karşı yönde gelen TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu yarım milyon Euro'ya yakın maddi hasar oluştu. Öte yandan Berlin yakınlarında Polonya plakalı bir yolcu otobüsü devrildi.

Sabah Saat 04.30 sularında devrilen otobüste çok sayıda yolcu yaralandı. Kaza ile ilgili açıklama yapan polis, otobüste herhangi bir teknik arızaya rastlanmadığı kazanın niçin meydana geldiği ile ilgili araştırmanın ise sürdüğü belirtildi. Otobüsün en son geçtiğimiz Eylül ayında teknik kontrolden geçtiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!