Selimiyespor’a fatura ağır çıktı

Güncelleme Tarihi:

Selimiyespor’a fatura ağır çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 00:40

Dinslaken şehrinde bir süre önce yarıda kalan karşılaşma ile ilgili cezalar açıklandı. ‘Nazi gibi düdük çalıyorsunuz’ sözü 3 ay ceza ve hükmen mağlubiyeti getirdi.

Haberin Devamı

NİEDERRHEİN Kreisliga ‘A’ derbisinde bir süre önce 44. dakikada iptal edilen maçla ilgili

Selimiyespor’a fatura ağır çıktı
cezaların kulüplere bildirildiği açıklandı. Hakem ve gözlemci raporları gözönünde bulundurularak RWS Lohberg hem para hem de hükmen mağlubiyetle cezalandırıldı.

RWS Lohberg’in alınan karara itiraz edeceği açıklandı. Ligin önemli maçlarından SuS 09 Dinslaken, RWS Lohberg maçının hakemine ırkçı sözler söylendiği ileri sürülerek tatil edilmişti. RWS Lohber futbolcularından Uğur Deniz Aydın ile maçın hakemi Peter Ollesch arasında yaşanan sözlü atışmada hakeme karşı kullanıldığı iddia edilen ‘ Nazi gibi düdük çalıyorsunuz’ sözlerinin kulübe faturası ağır oldu.

Tatil edilen karşılaşma, ev sahibi SuS 09 Dinslaken adına 2-0 tescil edildi. RWS hükmen mağlubiyetin yanı sıra, 237,50 Euro para cezasına çarptırıldı. RWS Lohberg oyuncusu Uğur ise 3 ay ceza aldı.
Kararın açıklanmasının ardından RWS Lohberg Antrönörü Mahmut Taş cezaları ağır bulduklarını, yasal haklarını kullanarak karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Selimiyespor’a fatura ağır çıktı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!