Şeref Meselesi dizisi Kanal D'de başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi dizisi Kanal Dde başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 12:18

Kerem Bursin'in yeni dizisi Şeref Meselesi bu akşam Kanal D'de başlıyor. İlk bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları, Kanal D’nin yeni dizisi Şeref Meselesi başlıyor.

Bu akşam (23 Kasım Pazar) saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Kerem Bursin dizide Yiğit rolünü canlandırıyor.

Şeref Meselesi 1. bölüm özeti ve dizinin konusu...

Evin küçük oğlu Emir stajını İstanbul’da yapacaktır. Ailede yaşanan ani bir kayıpla birlikte bu gelişme, anne Zeliha’yı harekete geçirir.

25 yıldır beklediği İstanbul hasreti sona ermek üzeredir. Kılıç Ailesi, Ayvalık’taki hayatlarını bırakarak İstanbul’un yolunu tutar.

İstanbul’da Zeliha’nın babadan kalma evine yerleşen Kılıçlar, akrabaları Namık’ın sayesinde iş kurmak için harekete geçer.

Karısı Zeliha’yı mutlu edebilmek için çırpınan Hasan zor da olsa kuyumcu dükkanı açmaya karar verir.

Haberin Devamı



Evin büyük oğlu Yiğit ilk günden mahalledeki kızların ilgisini çeker, başta Derya ve Kübra olmak üzere mahallenin genç kızlarının kalbini fetheder.

Emir ise mahallenin bir diğer güzel kızı Sibel’e ilk görüşte vurulur. Mantığını ön planda tutan genç kız da, Emir’e karşı boş değildir.

Hasan, çok sevdiği karısı Zeliha’yı mutlu edebilmek için çırpınırken karşısına çıkan kötü niyetli insanları hesaba katmaz.

Tüm birikimlerini yatırdığı kuyumcu dükkanının soyulması Kılıç Ailesi için sonun başlangıcı olur.

BAKMADAN GEÇME!