Galatasaray – Trabzon maçı goller ve özet (izle)

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – Trabzon maçı goller ve özet (izle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 09:55

Galatasaray, kendi sahasında Trabzonspor’a 3-0 yenildi. Galibiyeti getiren golleri Medjani (2) ve Yusuf Erdoğan attı. Trabzonspor’un galibiyetini alkışlayan Galatasaray taraftarı, futbolcuları ve Prandelli’yi protesto etti.

Haberin Devamı

Galatasaray’da şok yenilgi! Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti. Bordo mavilileri zafere götüren golleri Medjani (2) ve Yusuf Erdoğan kaydetti. Trabzonspor bu galibiyetle 976 gün sonra bir derbi maçından zaferle ayrılmış oldu. Bordo mavililer son derbi galibiyetini 21 Mart 2012'de Beşiktaş karşısında 1-0'lık skorla almıştı.

Galatasaray – Trabzonspor maçının golleri ve özeti için TIKLAYIN

GOLÜN ADI MEDJANI

58. dakikada sol kanattan kazanılan korneri bordo mavililer Özer Hurmacı ile kullandı. Oluşan karambolde Trabzonsporlular penaltı itirazı yaparken hakem devam dedi. Devam eden pozisyonda akıllı bir kafa vuruşu yapan Medjani golü buldu ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

TT ARENA'DA MEDJANI ŞOV

Haberin Devamı

Trabzonspor farkı 2'ye çıkartırken golün altında yine stoper Medjani'nin imzası var. 76'da bu kez sağ kanattan kazanılan korner atışında Özer topu ön direğe kesti. Stoper Papadopoulos'un dokunduğu topu Medjani arka direkte tamamladı ve hem kendisinin hem de bordo mavililerinin 2. golünü kaydetti.

3 GS’LİYİ ÇALIMLAYIP GOLÜNÜ ATTI

86. dakikada sol çaprazdan topla ilerleyen Yusuf, Melo, Sabri ve Chedjou'yu çalımladıktan sonra ceza sahası içinde harika bir plaseyle golü buldu ve farkı 3'e çıkardı.

Galatasaray – Trabzon maçı goller ve özet (izle)

“TARAFTAR NE DİYOR?”

Galatasaray taraftarları, Trabzonspor'un ikinci golünden sonra teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı. Binlerce kişinin aynı anda bağırması üzerine Prandelli, tercüman Mert Çetin'e dönüp, taraftarların ne dediğini sordu.
Trabzonspor'un Medjani ile bulduğu ikinci gol Galatasaray taraftarlarını şoke etti. Önce sessizliğe bürünen sarı kırmızılı taraftarlar daha sonra, "Prandelli istifa" diye tempo tuttu. Binlerce taraftarın aynı tezahüratı yapması üzerine Cesare Prandelli, tercüman Mert Çetin'e dönerek, "Taraftarlar ne diyor?" diye sordu.

Prandelli'yi ilk kez istifaya çağıran Galatasaray taraftarları, ilerleyen dakikalarda futbolcularını da yuhaladı. Bir grup taraftar özellikle Selçuk İnan'ı protesto ederken, başka bir grup ise bu oyuncuya destek verdi.
Bu arada Yusuf'un 86. dakikada attığı üçüncü golden sonra da teknik direktör Cesare Prandelli, sinirinden su şişesini yere fırlattı.

Haberin Devamı

Galatasaray – Trabzon maçı goller ve özet (izle)

GS VE TS’Lİ FUTBOLCULAR TRİBÜNÜ BİRLİKTE SELAMLADI

Galatasaray ve Trabzonsporlu futbolcular, sarı kırmızılı taraftarların çağrısı üzerine tribünleri birlikte selamladı.

Galatasaray taraftarları, Trabzonspor maçı öncesinde iki takımın futbolcularını birlikte tribünlere çağırdı.

Sarı kırmızılıların "İki takım el ele" diye tempo tutmalarının ardından Galatasaray ve Trabzonsporlu futbolcular tribünleri birlikte selamladı.

BAKMADAN GEÇME!