Kartal'ın beşi bir masada!

Güncelleme Tarihi:

Kartalın beşi bir masada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 00:33

Beşiktaş yönetimi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Atiba, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm ve Veli Kavlak ile ön görüşme yapıp fikirlerini sordu.

Haberin Devamı

Beş futbolcu da takımda mutlu olduklarını ve siyah beyazlı formayı giymeye devam etmek istediklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan beş as futbolcusuyla masaya oturdu. İlk görüşmeler olumlu geçit. Futbol A Takımı Sorumlusu Mete Vardar, Atiba, Mustafa Pektemek, Cenk Gönen, Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ile tek tek görüştü. Atiba, “İki yıl daha oynamak ve futbolu burada bırakmak istiyorum. Parasal konuda aramızda sorun çıkmaz. Menajerimle konuşup size ileteceğim” dedi. Vardar’ın 4 yıllık sözleşme önerdiği Mustafa Pektemek de “Kalmak istiyorum. Bana 2 hafta süre verin. Önce ailem ve menajerimle görüşeceğim” diye konuştu.

‘DEVRE ARASINDA iMZA ATTIRMAK iSTiYORUZ’

Yurt dışından teklifler alan takımın ciğerlerinden Veli ise, “Beşiktaş benim kulübüm. Ben hiçbir zaman para konuşmadım. Yönetimin takdirine saygı duyarım” dedi. Kaleci Cenk Gönen de ayrılmak istemediğini ve transferde zorluk çıkarmayacağını söyledi. Aynı şekilde Ersan da Vardar’a imza atmaya hazır olduğunu söyledi. Vardar, tüm oyuncuların takımda kalmak istediğini belirterek, “Biz de onları bırakmak istemiyoruz. Özellikle Atiba için çıkan olumsuz haberlerden rahatsız olduk. Devre arasında hepsiyle anlaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!