Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta? (Maç saati canlı anlatım)

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta (Maç saati canlı anlatım)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 16:39

Süper Lig'in 10. haftası Galatasaray Trabzonspor maçıyla başlıyor. Ligde iki haftadır galip gelen Galatasaray, istikrarını korumak için bu akşam sahaya çıkıyor. Trabzonspor ise ligde 10. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi bu akşam maçı larak üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta (Maç saati canlı anlatım)



Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta?

Bu haftanın perdesini açacak olan Galatasaray Trabzonspor maçı TT Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı ise tecrübeli hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Trabzonspor Üç yıldır derbi alamıyor!

En son 21 Nisan 2012'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Trabzonspor, o günden bu yana üç büyükler karşısında resmi maçlarda galibiyet elde edemedi. Üç büyükler ile toplamda üç yılda 18 maç yapan ve 3 puan alamayan bordo mavililer, bu akşam kötü talihi kırmak için sahaya çıkıyor.

Olcan için duygusal maç

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Olcay Adın, Prandelli'nin forma şansı vermesi durumunda, ilk kez eski takımına karşı forma giyimiş olacak.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'la ilk maç

Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ın ilk sınavı Galatasaray ile olacak. İki hafta önce antrenörlüğe getirilen Yanal, İstanbul'da galibiyet arayacak.

GALATASARAY MUHTEMEL 11
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Hamit, Melo, Selçuk, Olcan, Burak ve Sneijder


TRABZONSPOR MUHTEMEL 11
Fatih, Bosingwa, Papadapoulos, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Waris ve Cardoza

BAKMADAN GEÇME!