Gençler’in rakibi Karabük

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in rakibi Karabük
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 01:09

Süper Ligde üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Gençlerbirliği, bugün kendi sahasında, küme düşme hattının içinde kalan Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Lige verilen ara öncesinde Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, yeniden dönüşü galibiyetle yapmayı hedefliyor.
Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü İrfan Buz, 12 puanla 9. basamakta durduklarını ve sıralamadaki yerlerini geliştirmek istediklerini belirtip, şunları söyledi:
“Bu tür araların ardından yeniden motivasyonu sağlamak zor oluyor. İstanbul BŞB maçını kazanmış, Kasımpaşa karşısında ise iki kez öne geçmemize rağmen müsabakayı berabere tamamlamıştık. Ancak Kasımpaşa maçında ortaya koyduğumuz oyun ve mücadele, futbol kamuoyu tarafından takdir aldı. Kardemir Karabükspor, lige iyi başlayamadı ve alt basamaklarda kaldı. Bu bizim daha dikkatli olmamızı gerektiriyor. Kadrosunda önemli isimler var. Biz, saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp, maçtan galip ayrılmayı amaçlıyoruz.”
19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 13.30’da başlayacak maçı FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yönetecek. Gençlerbirliği’nde, Gosso’nun durumu yapılacak son kontrolün ardından netleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!