Kızılyıldız Başkanı Nebosa Covic: Ergin Ataman'ın sözleri iğrenç ve utanç verici

Güncelleme Tarihi:

Kızılyıldız Başkanı Nebosa Covic: Ergin Atamanın sözleri iğrenç ve utanç verici
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 14:38

Kızılyıldız Kulübü Başkanı Nebosa Covic, Sırp taraftarlara yönelik söylemleri nedeniyle Galatasaray Liv Hospital'ın koçu Ergin Ataman'a sert sözler söyledi: "Türk antrenörün verdiği demeçler, iğrenç ve utanç verici. Antrenör bir öğretmen gibidir ve o da yaptığı bu açıklamalardan utanmalıdır."

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasındaki maç öncesi çıkan olaylarda hayatın kaybeden Sırp taraftar nedeniyle, Sırbistan'da büyük tepkiler devam ediyor.

sporx'in haberine göre; Kızılyıldız Kulübü Başkanı Nebosa Covic konuyla ilgili sert ifadeler kullandı. Covic, "Yaşananlar utanç verici. Maçlar insanlar ölsün diye oynanmaz. Polisin yaptıkları da utanç vericiydi. Polisin taraftarımıza gaz atması inanılır gibi değil. Sonrasında da karanlıkta Türk holiganlar bizim taraftarımızı bıçakladı'' ifadelerini kullandı.

"BELGRAD'DAKİ MAÇTA BÖYLE OLAYLAR YAŞANMADI"
Covic, Galatasaray Liv Hospital ile oynanan ilk karşılaşmada bu tip şeylerin yaşanmadığını da belirtirken, "Taraftarımız kulübün organizasyonu sonucu gitmedi. Ancak biz Kızılyıldız taraftarının İstanbul'da olduğunu öğrendiğimizde konsolosluğumuzla irtibata geçtik. Sürekli polis ve Galatasaray ile iletişim halindeydik. Biz Galatasaray'ı Belgrad'da oldukça iyi ağırladık. Hiçbir problem de yaşanmadı" dedi.

Haberin Devamı

Kızılyıldız Başkanı Nebosa Covic: Ergin Atamanın sözleri iğrenç ve utanç verici

"İĞRENÇ SÖZLER"
Covic son olarak Galatasaray Liv Hospital başantrenörü Ergin Ataman hakkında da sert sözler kullanırken, "Türk antrenörün verdiği demeçler, iğrenç ve utanç verici. Antrenör bir öğretmen gibidir ve o da yaptığı bu açıklamalardan utanmalıdır. Hiçbir galibiyet, hiçbir maç genç bir hayattan daha değerli değildir" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!