Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan adaşına hediye

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan adaşına hediye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 13:31

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve dünyaya gelen üçüncü çocuklarına 'Recep Tayyip' adını veren aralarında soyadı benzerliği bulunan aileye altın hediye etti. Cumhurbaşkanı’nın hediyesi aileye, kendilerini evinde ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve eşi tarafından verildi.

Haberin Devamı

İnegöl’de yaşayan Pınar ve Tuncay Erdoğan çifti, 27 Ekim günü dünyaya gelen üçüncü çocuklarına, çok sevdikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını koydular. Bu olayın basında yer almasından sonra Bursa Valiliği'ni arayan Cumhurbaşkanlığı, Vali Karaloğlu’ndan aileyi ziyaret edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hediyesi olan altının takılmasını istedi.

ERDOĞAN'IN HEDİYESİNİ VALİ VERDİ / İşte fotoğrafları

Bunun üzerine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, dün akşam eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte İnegöl’e gelip Erdoğan ailesini ziyaret etti. Vali Karaloğlu, "Medyada çıkan haberden sonra, Cumhurbaşkanlığından arandık. Cumhurbaşkanımızın hediyesini gönderiyoruz. Siz takdim edin’ dendi. Biz bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın adaşına hediyesini getirdik. İnşallah ismiyle büyür, sağlıklı bir bebek olur. İnşallah hem ailesine, hem ülkesine ve vatanına hayırlı bir evlat olur diye dua ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin dualarını ve hediyelerini bu akşam getirdik. Sağlıkla büyüsün diye dua ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğandan adaşına hediye


Sadece Anadolu Ajansı muhabirinin alındığı, fotoğrafların ise valilik tarafından basına dağıtıldığı ziyarette konuşan baba Tuncay Erdoğan, kendisinin mobilya fabrikasında işçi olarak çalıştığını belirtip, "İşin bu boyuta geleceğini tahmin bile etmiyorduk. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve eşine teşekkür ediyoruz" dedi.

İnegöl’de yaşayan Pınar ve Tuncay Erdoğan çiftinin ikisi erkek üç çocuğu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!