Başka öğrencilerle de ilişkileri olmuş

Güncelleme Tarihi:

Başka öğrencilerle de ilişkileri olmuş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 11:49

İngiltere’nin Durham bölgesinde 16 yaşındaki bir öğrencisi ile seks yapmakla suçlanan 35 yaşındaki öğretmen asistanı Helen Turnbull konuyla ilgili Teeside Kraliyet Mahkemesi’nde görülen mahkemede aklanarak serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Jüri, söz konusu öğrenci ile flört ettiğini öpüştüğünü ve ona çıplak fotoğraflarını yolladığını kabul eden öğretmenin ilişkiyi daha ileri götürmediği sonucuna vardı. Bunun üzerine yargıç Turnbull’a verdiği 4.5 aylık hapis cezasını iki yıl süre ile erteledi ve öğretmen asistanının “bir dah çocuklarla çalışmamak kaydıyla” serbest kalmasına karar verdi.

Ancak Turnbull’un yasak ilişkileri nedeniyle boşandığı eski kocası Ben davanın sonuçlanmasının ardından bir basın açıklaması yaparak “Mahkemede eski karısının tek bir öğrencisi ile olan ilişkisinin ele alındığını, oysa onu daha bir çok başka öğrenci ile flört eder ve öpüşürken yakaladığını” söyledi.

Eski koca Helen Turnbull’un şu anda eski bir öğrencisi olan 23 yaşındaki boksör Greg O’Neill ile ilişki yaşamakta olduğunu da açıkladı.

Turnbull kocasının suçlamaları ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!