Cüneyt Çakır sanal ödeme sistemi reklamında eşiyle oynadı

Güncelleme Tarihi:

Cüneyt Çakır sanal ödeme sistemi reklamında eşiyle oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 09:44

Türkiye’nin FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM), fiziki kredi kartı olmadan ödeme yapma hizmeti veren dijital cüzdan BKM Express’in yeni reklam yüzü oldu. Cüneyt Çakır reklamda eşiyle birlikte oynadı.

Haberin Devamı

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), iki yıl önce hayata geçirdiği BKM Express'nin reklam yüzü için Cüneyt Çakır ile anlaştı.

Türkiye’de 17 bankanın banka ve kredi kartının tanımlanabildiği, dijital cüzdan BKM Express ile birçok kredi kartı bilgileri yüklenerek alışveriş yapılabiliyor.

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cüneyt Çakır, teknolojinin insanın günlük yaşamına girdiğini belirterek hakemlik görevini yerine getirirken de teknolojinin kullanıldığını, kol ve kulağa yerleştirilen teknolojik araçlar ile bilgi aldıklarını söyledi.

Cüneyt Çakır sanal ödeme sistemi reklamında eşiyle oynadı

"CÜNEYT ÇAKIR YEŞİL SAHALAR DIŞINDA KARTINI ÇIKARMAYACAK"
BKM Express’in iki yıl önce ‘İnternetten Aldım’ mesajı ile kullanıcılarla tanıştığını hatırlatan Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko, şu bilgileri aktardı: “İki yıl önce ‘İnternetten Aldım’ mesajı ile kullanıcılarımız ile buluştuk. Ardından internetten alışverişin ‘Kolay, Hızlı ve Güvenli’ olduğunu paylaştık. Mobil uygulamalarımızla birlikte her an her yerden alışveriş imkânını sunduk. Bugün reklam yüzümüz yeşil sahaların başarılı hakemi Cüneyt Çakır oldu. Cüneyt Çakır yeşil sahalarda başarılı bir şekilde yönettiği maçlarda sarı ve kırmızı kartları en doğru şekilde kullanıyor. Cüneyt Bey artık yeşil sahalar dışında kartını cüzdanından çıkarmıyor. Bunun için bizimle birlikte ‘Kartını Çıkarmadan Alışverişini Öde’ ve ‘7/24 Para Gönder’ diyor. Bu desteği için kendisine ayrıca teşekkür ederiz.”

Haberin Devamı

BKM Express’in kullanım alanlarının her geçen gün yaygınlaştığını belirten Soner Canko, BKM Express’in bu yıl hayata geçirdiği projeler hakkında şu bilgileri verdi: “BKM Express bu yıl hizmet alanına yüz yüze işlemleri ekledi. İlk yüz yüze işlemi akaryakıt sektöründe araçtan inmeden mobil cihazlar üzerinden ödeme ile yaptık. Bu ödemelerimizi restoranlara taşıdık. Restoranda da cüzdana ihtiyaç olmadan mobil ödemeyi hayata geçirdik. BKM Express ile giyilebilir cihazlar üzerinden ödeme projesine de imza attık. Google Glass üzerinden BKM Express ile ödeme projemiz dijital cüzdanla yapılan ödeme konusunda dünyada bir ilk oldu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!