Sırp taraftara kalbinden bıçak

Güncelleme Tarihi:

Sırp taraftara kalbinden bıçak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 01:15

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız basketbol takımları arasındaki maç öncesi taraftarlar arasında kavga çıktı. Olaylar sırasında bir Sırp taraftar bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde çıkan olayda, kalbinden bıçaklanan Sırbistan uyruklu bir taraftar hayatını kaybetti.

Sırp taraftara kalbinden bıçak

Olay, dün akşam Abdi İpekçi Spor Salonu 1 Nolu kapı önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Sırp taraftar kalbine ve akciğerine aldığı bıçak darbesi sonrası ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İvkoviç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen saat 23.40'ta kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma başlatırken polis ekipleri Marko İvkoviç'in kim tarafından bıçaklandığını araştırıyor.

Sırp taraftara kalbinden bıçak
MEŞALELİ SIRPLARA TEKBİRLİ SALDIRI

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray Liv Hospital’ın Kızılyıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç isimli taraftarın hayatını kaybettiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:
"21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Sırp taraftara kalbinden bıçak

Haberin Devamı

KIZILYILDIZ'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kızılyıldız Basketbol Kulübü, Galatasaray Liv Hospital ile dün akşam İstanbul'da yaptıkları THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sırbistan uyruklu taraftar için başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün resmi internet sitesinde "Kızılyıldız taraftarı İstanbul'da öldürüldü" başlığıyla yayımlanan mesajda, 25 yaşındaki Marko İvkoviç'in dün gece İstanbul'da bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirtildi. Taraftarın, Türkiye'ye Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasındaki maçı izlemek için gittiği ve "Türk holiganların" bıçaklı saldırısı sonucunda hayatını kaybettiği iddia edildi. Açıklamada, taraftarın ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı dilendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!