Sicil Kurulundan atıldı danışman olarak getirildi

Güncelleme Tarihi:

Sicil Kurulundan atıldı danışman olarak getirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 17:31

Beşiktaş Sicil Kurulu Başkanı Firuz Dranşah Divan Başkanı ve yönetimi tarafından görevden alınanca Başkan Fikret Orman olaya el koydu.

Haberin Devamı

Orman Divan Kurulu tarafından Disiplin suçu nedeniyle görevinden alınan Firuz Dranşah'ı Sicil Kurulundan sorumlu danışman olarak göreve getirdi.

BEŞİKTAŞ AŞ'DE DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Kulübü AŞ Genel Kurulundada önemli isimler değişti. Yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve Ahmet Kavalcı'nın yerlerine Metin Albayrak ve Ahmet Ürkmezgil getirildi. Bağımsız üye Atıf Keçeci ve Şafak Şık'ın yerine Ahmet Kılıçoğlu ve Cenk Güner getirildi. Bağımsız üyelerin bir çok konuda karşı görüşte olup maddelere şerh koydukları yeni dönemde görev verilmeyişinin asıl nedeni olduğunu belirtildi. Bu arada Futbol Şube Başkan ve takım sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar'ın Beşiktaş Futbol AŞ'de yönetim kurul üyesi olması istendi. Bazı yöneticiler ise , Çebi ve Albayrak'ın görev almayışlarının perde arkasında kulübün artan vergi borçlarının yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğunda olması nedeniyle yönetim kuruluna görev kabul etmeyip Futbol Şubesiyle bilgilenmek istemeleri eleştirilirken yetki alanların sorumlulukda kullanmaları gerekir dediler.

Haberin Devamı

Sicil Kurulundan atıldı danışman olarak getirildi



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!