KKTC ile kardeşlik protokolü

Güncelleme Tarihi:

KKTC ile kardeşlik protokolü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 14:56

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzaladı.

Haberin Devamı

İzmir Narlıdere Belediyesinde düzenlenen protokol imza törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve eşi KKTC İzmir konsolosu Uğur Umar, KKTC Güzelyurt Belediye meclis üyeleri ile Narlıdere Belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Batur iki Belediye arasında düzenlenen kardeşlik protokolünün önemine değindi. Batur "Yıllardır Ulus olarak hep birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz yavru vatan Kıbrıs'ımızın değerli Güzelyurt Belediyesi ile kardeş belediye olmak bizi çok mutlu ediyor. Geçtiğimiz sene Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve KKTC belediyeler birliği arasında imzaladığımız protokolün ilk meyvesini bugün burada alıyoruz" dedi.


KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar protokol imza töreni öncesi yaptığı konuşmada "Bugün hem Narlıdere belediyesi için hem de bizler için çok önemli. Bu protokolün belediyelerimizin birliği açısından çok önemli bir çalışma olduğunu düşünüyor, her iki beledi birliği içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Haberin Devamı

KKTC İzmir konsolosu Uğur Umar da bir konuşma yapıp iki başkana teşekkür etti.

KKTC ile kardeşlik protokolü

KKTC ile kardeşlik protokolü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!