Ankara'nın Dikmen'i kuaför oluyor yeni bölüm özeti ve fragmanı (izle)

Güncelleme Tarihi:

Ankaranın Dikmeni kuaför oluyor yeni bölüm özeti ve fragmanı (izle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 14:18

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burak Kut ve Gözde Kansu'nun paylaştığı, yeni sezonda ATV'ye transfer olan Ankara'nın Dikmeni bu akşam 19. bölümüyle ekrana gelmeye hazır. Saat 20.00'da ekrana gelecek olan yeni bölümde Dikmen, kadın kuaförü olur ve başına gelmeyen kalmaz. İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti...

Haberin Devamı

Dikmen, Zeliş'in doğum masraflarını karşılayabilmek için hayattaki en değerli eşyası olan bağlamasını emanetçiye rehin bırakır. Tilbe, Zeliş ve Zirek'i tebrik etmek için hastanenin yolunu tutan Latif'e karşı çıkar. Latif de tek başına gitmek zorunda kalır. Hastaneye gitmek istemeyen Tilbe'nin başına öyle bir şey gelir ki O da hastaneye gitmek zorunda kalır.

DİKMEN KUAFÖR OLURSA...

Kadın kuaföründe iş ilanını gören Dikmen hemen bu işe soyunur ve bir şekilde kendini kabul ettirir. Kuaförlükten hiç anlamayan Dikmen müşterilerden birisinin saçını mahveder.

Ankara’nın Dikmeni bu hafta 19. bölümüyle ekranlarda yayınlamaya hazır. Doğum yapan Zeliş çok mutludur, ailesi ile sevdikleri onu bir an olsun yalnız bırakmamaktadırlar. Acil olarak en yakındaki özel hastaneye gelen Zirek ise, doğum masraflarını nasıl karşılayacağını kara kara düşünmeye başlar. Ankara’nın Dikmeni yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de ATV'de.

Haberin Devamı

ANKARA’NIN DİKMENİ 19. BÖLÜM FRAGMANI - 21 KASIM CUMA

Burak Kut, Gözde Kansu ,Serap Matyaş , Nazmi Kırık gibi ünlü isimlerin rol Aldığı Ankara'nın Dikmeni'nin kadrosuna bu yıl iki ünlü isim daha katıldı. Papatyam dizisinden tanıdığımız Nilgün Kasapbaşoğlu korkunç yenge Tilbe'nin annesi olarak eve gelip yerleşti. Damadı Latif'e ve Dikmen'e hayatı zehir eden bir kaynana olarak rol alacak olan Nilgün Kasapbaşoğlunun yanı sıra, Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden tanıdığımız oyuncu Dila Danışman, Dikmen'in en yakın arkadaşının kız kardeşi ve umutsuz aşkı olarak rol alıyor.

Ankaranın Dikmeni kuaför oluyor yeni bölüm özeti ve fragmanı (izle)

ANKARANIN DİKMENİ'NDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?

Bülent Emrah Parlak (Dikmen), Burak Kut (Latif),Gözde Kansu (Tilbe), Nurseli İdiz (Dilek),Özlem Aydın (Beste), Nazmi Kırık (Zirek), Serap Matyaş (Tahliye), Tan Güngör (Sonat)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!