Acılı işadamı oğlunu gözyaşlarıyla uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Acılı işadamı oğlunu gözyaşlarıyla uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 14:56

ZEYTİNBURNU’nda, site içerisinde manevra yapan servis aracının altında kalarak can veren 11 yaşındaki Tarık Üngür, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

İşadamı acılı baba Abdullah Üngür, 5 çocuğun en küçük ve tek erkek oğlunun tabutunu öperek uğurladı.

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU / FOTO GALERİ

Özel bir okulda 3.sınıf öğrencisi olan Tarık Üngür’ün cenazesi Eyüp Sultan Camii’ne getirildi. Burada, Tarık’ın babası işadamı Abdullah Üngür, annesi Zahide Üngür ve ablaları, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Tarık Üngür’ün cenaze namazı, Cuma namazının ardından cami avlusunda kılındı. 5 kardeş içerisinde en küçükleri ve tek erkek çocuğu olan Tarık Üngür cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Eyüp Sultan Aile Mezarlığı’na götürüldü.

Acılı işadamı oğlunu gözyaşlarıyla uğurladı


SİTE İÇERİSİNDE FECİ KAZA

Haberin Devamı

Dün Zeytinburnu’nda bir siteye öğrenci taşıyan servis aracının sürücüsü, başka servisten inen 11 yaşındaki Tarık Üngür’ü ezmiş, kazada talihsiz çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından olay yerine gelen Üngür ailesi sinir krizleri geçirdi. Bu arada, olaya karışan servis aracının sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Acılı işadamı oğlunu gözyaşlarıyla uğurladı

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak, kaza yerinde ve küçük Tarık’ın cesedi üzerinde inceleme yaptı. Küçük çocuğun çesedi, daha sonra ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayın nasıl meydana geldiğini tespit etmek için site içinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!