Yay burcunda yeni ay

Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor.

Haberin Devamı

Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize 10 günlük süreçte (aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor.
Yay burçları son dönemlerde onlar için en önemli başlıklarda kendilerini çok zorlayan ve ruhsal olarak yalnız hissetmelerine yol açmış olaylarla uğraşıyorlardı. Bu esinti kendilerini toplamaları ve bazı olayları yoluna sokmaları için onlara destek olacaktır.
Genel anlamda ise, Yay’daki yeni ay, dış bağlantılı işleri, yabancılarla ilişkileri, yeni ufuklara ya da alışılmadık alanlara açılma eğilimini, sporla bağlantılı, felsefik veya dini konuları, gelecekle bağlantılı başlıkları gündemimize taşıyabilir önümüzdeki 10 gün içerisinde.
Yeni ay’ın tüm burçlara etkisini de aşağıda burç yorumlarımızda ele aldım. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir. Bazı zorlanmalar yaşanabilecek olmasına rağmen yeni başlangıçlara ortam sağlayan 10 günlük süreçtesiniz.

Boğa
Ortak kaynak kullanımı (kredi, miras, nafaka, burs, sponsorluk, prim, sigorta, komisyon, kar, borç alacak vb) gerektiren konularda bazı zorlanmalar ya da aksilikler yaşanma ihtimali olabilir. Buna rağmen yeni olanakların yüzünü gösterebileceği, gerçekçi olunması halinde, yeniliklere ve fırsatlara açık 10 günlük süreçtesiniz.

İkizler
İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri açısından yeni tekliflerin, yeni başlangıçların veya olanakların yüzünü gösterebileceği 10 günlük süreçtesiniz. Ancak, belli teklif, davet veya başlangıçları aktive etmeden önce Neptün’ün yanıltıcı etkilerinin farkında olarak karşı karşıya olduğunuz konuları dikkatle ele almanız yerinde olur.

Yengeç
İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren yeniliklerin hayat bulabileceği 10 günlük süreçtesiniz. Yeni iş arkadaşları veya yardımcılar bulabilir, ek işler ya da yeni işler bulabileceğiniz olanakları yakalayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren yeni adımlar (diyete veya spora başlamak) atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda şanslı başlangıçlar yapabileceğiniz veya mevcut ilişkilerinizde yenilenme fırsatları yakalanabilecek 10 günlük süreçtesiniz. Bu süreçte atılacak adımlar önümüzdeki yılları da şekillendirebilir. Dolayısıyla, yalnız Aslan’ların bol bol sosyalleşmesinde fayda var! Zaten istemeseniz de sosyal hayatınızın hızlandığı süreçtesiniz.

Başak
Evinizi değiştirmek, ev alım satımı veya evinizde bazı değişikler(tadilat, tamirat, dekorasyon, dekoratif alışverişler v.b) yapmak için uygun 10 günlük süreçtesiniz. Evde davetler verebilir. Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Kısa mesafeli keyifli yolculuklar yapabileceğiniz, akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz ya da bu kişilerden gelebilecek yeni haberlere sevinebileceğiniz 10 günlük süreçtesiniz. Halkla ilişkiler, bilişim, eğitim, iletişim konularında yeni fikirleriniz olabilir veya bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Akrep
Maddi konularda yeni başlangıçlara işaret eden 10 günlük süreçtesiniz. Ek gelirler, yeni bir iş, mevcut işte maaş ya da prim artışı, yeni yatırımlar gündeme gelebilir veya harcamalarınız gereğinden fazla artabilir, lüks alımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Yay
Önümüzdeki 10 gün içerisinde, sizin için önemli bir işe veya projeye başlayabilir ya da önemli bir ilişkinizi yenileyebilirsiniz. Yeni ilişkiler ya da işbirlikleri söz konusu olabilir. Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz. Yay burcunun ilk haftasında doğanlar başta olmak üzere tüm Yay’lar, yıl içerisinde 10 gün içinde atacakları adımların karşılığını alabilirler.

Haberin Devamı


Oğlak
Kötü alışkanlıklarınızı ya da bir türlü vazgeçemediğiniz tekrarlayan davranışlarınızı bırakabileceğiniz, kendi kendinizle vakit geçirmekten daha fazla zevk alabileceğiniz, gizli tutulması gereken işlere başlayabileceğiniz 10 günlük süreçtesiniz. Ya da gizemli ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kova
Sosyal hayatınızın yenileneceği, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz 10 günlük süreçtesiniz. Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz. Veya medya, eğitim ya da hukukla ilgili konularda yenilikler de söz konusu olabilir.

Balık
Bulunduğunuz grup, topluluk, sektör veya kurumlarda ön plana çıkacağınız, sorumluluklarınızın artacağı ve herkesin sizden beklenti içine girebileceği 10 günlük süreçtesiniz. Gözler üzerinizde olabilir. Görevlerinizin, üstünüze düşen sorumluluğun ve yeni şeyler öğrenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Sizden daha olgun ya da tecrübeli kişilerden alacağınız destekle ait olduğunuz gruplarda lider rolüne soyunabilirsiniz. Ancak, zorluklar ve engeller çok açık olduğu için tam olarak ne yapmanız gerektiğini anlamadan yola çıkmamalısınız!

Yazarın Tüm Yazıları