Beyaz Show'da Kerem Bürsin var! (Beyaz Show - Kanal D izle)

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showda Kerem Bürsin var (Beyaz Show - Kanal D izle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 12:28

Beyaz Show'a kimler konuk oluyor? Beyazt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen ekranların en sevilen talk-show'larından Beyaz Show'a 21 Kasım cuma yani bu akşam yıldız yağacak. Güneşi Beklerken ile üne kavuşan Kerem Bürsin ve Türk popunun güçlü isimlerinden Gökhan Tepe Beyaz Show'a renk katmaya hazırlanıyor. İşte Beyaz Show'un diğer konukları...

Haberin Devamı

İlk bölümüyle bu hafta pazar günü ekrana gelecek olan Kanal D’nin yeni dizisi “Şeref Meselesi” dizisinin başrol oyuncuları; Kerem Bürsin, Şükrü Özyiğit, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik, “Karışık Kaset” filminin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Sarp Apak ile pop müziğin güçlü yorumcularından Gökhan Tepe, bu akşam Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show'a konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 21 Kasım Cuma / 2014
Yayın Saati :23.15 - Canlı

KANAL D CANLI YAYIN

BEYAZ SHOW BÜTÜN BÖLÜMLER

Yeni sezona, 7 Kasım Cuma gecesi başlayan olan Beyaz Show’un ekrana gelen tanıtımları büyük ilgi gördü. Beyazıt Öztürk’ün, Yeşilçam klasikleri; “Hababam Sınıfı”, “Köyden İndim Şehre” ve “Gülen Gözler” filmlerinin unutulmaz sahnelerinde yer alarak “Beyaz Show”un yeni sezona başlama tarihini duyurduğu tanıtımlar büyük ilgi ve beğeni gördü. İşte, o tanıtım filmleri;

Haberin Devamı

Beyaz, Nevizadeler’i programına konuk olarak çağırmak için yaşadıkları eve gider ve bu sırada Servet Abi’ye yakalanır.

Beyaz Show’un yeni sezon tanıtımları büyük beğeni gördü

Yeni sezona, 7 Kasım Cuma gecesi başlayan olan Beyaz Show’un ekrana gelen tanıtımları büyük ilgi gördü.

Beyazıt Öztürk’ün, Yeşilçam klasikleri; “Hababam Sınıfı”, “Köyden İndim Şehre” ve “Gülen Gözler” filmlerinin unutulmaz sahnelerinde yer alarak “Beyaz Show”un yeni sezona başlama tarihini duyurduğu tanıtımlar büyük ilgi ve beğeni gördü.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a geçtiğimiz hafta; pop müziğin yeni nesil starlarından İrem Derici, “Deliha” filmi oyuncuları Gupse Özay, Korhan Herduran, Barış Arduç ve Cihan Ercan, “Olur Olur” filminin başrol oyuncuları Alper Kul, Aylin Kontente, Onur Buldu ve Onur Rüştü Atilla konuk olmuştu.

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

KANAL D CANLI YAYIN

BEYAZ SHOW BÜTÜN BÖLÜMLER

BAKMADAN GEÇME!