Karşıyaka-Bucaspor karşılaşması Atatürk Stadında

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka-Bucaspor karşılaşması Atatürk Stadında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 11:52

PTT 1'inci Lig'de üst sıraları hedefleyen iki İzmir ekibinden Karşıyaka ile Bucaspor, yarın derbi mücadelesinde kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Bu sezon iç saha maçlarını Buca Arena'da oynayan iki ekip, ev sahibi konumundaki yeşil kırmızılıların isteği üzerine Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çalacağı maç saat 18.30'da başlayacak.
Bilet fiyatları 10 TL olarak belirlenirken, Karşıyaka taraftarları kapalı tribünde, Bucasporlular ise açık tribünde yerlerini alacak. Derbiyi TRT Spor naklen yayınlayacak. Sağ bek Shukurov ile sol bek Yenal'ın cezalarının bittiği Karşıyaka'da eksik yok. Sakat ve cezalısı bulunmayan Bucaspor'da teknik kadroyu korkutan forvet İskender'in iyileştiği ve forma giyebileceği açıklandı.

YUSUF ŞİMŞEK:AMACIMIZ GALİBİYET
Son 2 maçında Samsunspor ve Adana Demirspor'a öne geçtiği karşılaşmalarda yenilerek yara alan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, "Foça kampı bize ilaç gibi geldi. Tek düşüncemiz galibiyet. Artık önümüze bakacağız. İlk 6 hedefimizinden vazgeçmedik. Bizi destekleyenler dualarını esirgemesin, pozitif enerjilerini bize göndersin" dedi.

Haberin Devamı

SARIFIRTINALAR:SERİ PEŞİNDEYİZ

Elazığspor'u 3-0 yenerek kendine gelen Bucaspor'da istifa etmekten vazgeçip 1 maçlık aradan sonra takımının başına dönen teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Derbinin favorisi olmaz, ancak kazanırsak ilk kez 2'de 2 yapacağız. Seri başlatmamız gerekiyor. Takımım aynı istekli futbolu sergilerse 3 puan bizim olur" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!