Kaçak Gelinler izle 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler izle 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 10:37

Kaçak Gelinler 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü ile TV8 ekranlarında devam eden Kaçak Gelinler'in 26 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Şebnem ve Selim için sürpriz gelişmeler yaşanacak. İşte dizi özeti ve fragmanı.

Haberin Devamı

Şebnem, Selim’e “Zaten aş da öyle bir şey değil mi, kime âşık olacağını kimi seveceğini bilemiyorsun” diyerek yeni bir mesaj verir. Şebnem ve Ege ise sonunda tanışırlar, fakat Şebnem bu tanışıklıktan hiç de haz duymadığını belli eder.

Kaçak Gelinler'in yeni bölümünde, Şebnem herkesin ağzını aramaya başlar. Kimin kime seni seviyorum deyip demediğini araştırır. Çünkü Selim’den şimdiye kadar hiç bu sözcükleri duymamıştır ve bu yüzden de onu sıkıştırmaya başlamıştır.

"SENİ SEVİYORUM"U DUYABİLECEK Mİ?

Selim hayatındaki eksik parçanın Şebnem olduğunu söyler ve ona bir kez daha ilan-ı aşk eder. Sürprizlerle devam edecek olan Kaçak Gelinler ’in 22. bölümünde Şebnem, Selim’in kendisine hiç seni seviyorum dememesinden yakınsa da sonunda Selim O’nun gönlünü almayı başarır.
Ege’nin ise bambaşka planları vardır. Kâinat ve Can’ı rezil etmeyi düşünmektedir.

Haberin Devamı

Sosyetik güzel Şebnem, yaşamını totemlere adamış Almilla ve kendi halindeki Kâinatın yollarının Adnan Menderes Havalimanı’nda birleşmesiyle start alan hikayelerinin anlatıldığı Kaçak Gelinler 20. yeni bölümüyle TV8’de ekrana gelecek.

Kaçak Gelinler dizisinde başrol oyunculuğunu Açelya Topaloğlu, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram ve Selin Şekerci üstlenmekte. Diğer deneyimli oyucular ise Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe , Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç’tır.

KAÇAK GELİNLER 22. BÖLÜM FRAGMANI – 26 KASIM ÇARŞAMBA

MÜFTÜ'NÜN BÜYÜK HATASI

Ayrıca geçtiğimiz bölümün en çok konuşulan sahnelerinden bir diğeri de Müftü ve Seniha’nın kavuştukları sahneydi. Tüm olumsuzluklara rağmen bir araya gelen ikili “öğretilmiş romantiklik” tarzı bir evlenme teklifiyle mutluluğa adım atmaya yeltendiler. Tabi Müftü’nün hazırlattığı pankartta Seniha’nın isminin yanlış yazılması işleri karıştırdı.

Kaçak Gelinler izle 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

BAKMADAN GEÇME!