Hürriyet'e çirkin tuzak

Güncelleme Tarihi:

Hürriyete çirkin tuzak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 06:50

Sosyal medya üzerinden yapılan karalamalara dün bir yenisi eklendi. Türkiye’nin en büyük emlak sitesi hurriyetemlak.com’a uygunsuz iki ilan girilip sosyal medyaya sızdırıldı. Site editörlerinin hızla fark ettiği ilanlar kısa sürede yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

Hürriyete çirkin tuzak

Emlak ofisleri ve bireylerin emlak ilanları girebildiği Türkiye’nin en büyük emlak platformu olan hurriyetemlak.com, dün çirkin bir saldırının hedefi oldu. Kimliği belirlenemeyen kişiler, herkesin ilan girişi yapabildiği siteye Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Anıtkabir ile ilgili mesnetsiz, yakışıksız ifadelerin yer aldığı iki ilan girdi. İlanların ekran görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı.

ÇOK KISA SÜREDE ÇIKARILDI

Çok kısa bir süre yayında kalan iki ilan, hurriyetemlak.com’un moderasyon ekibi tarafından hızla fark edilip yayından kaldırıldı. Bütün ilanların titizlikle incelendiğini belirten hurriyetemlak.com yetkilileri, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

HUKUKİ GİRİŞİM BAŞLATIYORUZ

“Büyük bir üzüntüyle karşıladığımız bu kötü niyetli saldırının peşini bırakmayacağız. Bu girişimin faillerinin tespit edilip cezalandırılması için gerekli bütün hukuki girişimleri yarın başlatıyoruz. Bu tür hadiselerin bir daha yaşanmaması için sistemle ilgili gerekli önlemler de ivedilikle alınacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!