Tek başkanla sorunum oldu

Güncelleme Tarihi:

Tek başkanla sorunum oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 23:43

Ersun Yanal, Trabzonspor’un hocası olarak çıktığı ilk basın toplantısında eski başkanı Aziz Yıldırım’a gönderme yaptı.

Haberin Devamı

"Çalıştığım kulüplerde sorun olmayı değil, çözümün parçası olmayı istedim. Trabzonspor’da da aynısı olacak. Futbolu çok seviyorum ve futbolun içinde olmak gayreti içindeyim. Hayat biçimi şekline getirdiğim bir iş yapıyorum.”

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, oynayacakları futbolla fark yaratacaklarını belirterek, takımın ligin içinde bir renk olacağını ifade etti. Basın toplantısı düzenleyen Yanal, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı da ismini anmadan eleştirdi. Yanal, “F.Bahçe tribünlerinden isminizin bağırılması konusunda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:
“Hiçbir başkanla, yöneticiyle sorun yaşamadım. Bir kişi hariç. Benim için mutluluk, istediğim, mutlu olacağımı düşündüğüm yerde olmaktır. Futbolu çok seviyorum bu hayat biçimim.”

Haberin Devamı

“COŞKULU BİR TAKIM SEYRETTİRECEĞİZ”

OYNADIKLARI futbolla fark yaratacaklarını da kaydeden Yanal, şöyle devam etti: “Futbolu 90 dakikayla bırakmayan, sonuç almak için rakibe ve kendisine saygı duyan, sonuna kadar mücadele eden, tempolu oynayan, keyif veren, keyif alan, maç kazanma arzusunu taraftarlara hissettiren bir Trabzonspor olacak. En kısa sürede coşkulu bir takım sahada yer alacak.” Günümüz futbolunda Süper Lig’de Trabzon ruhunun eksik olmaması gerektiğini de vurgulayan Ersun Yanal, 3 Temmuz şike süreci ve Trabzonspor ile anlaşma yapmadan önce hakkında çıkan spekülasyonlarla ilgili olarak ise, şöyle dedi:


“MUTLAKA SAHA İÇİNDE KALMALIYIZ”

”F.BAHÇE’de de aynı söylemlerle başladım göreve. Biz çalışanların, süreç içinde saha içinde kalacağımızı söyledik. Mümkün olduğunca, ki ben hiç hatırlamıyorum saha dışına çıktığımı, sahanın içinde kalıp sahanın içini konuşmaya, yorumlamaya, çalışmaya gayret ettim. Oyuncularımı da aynı saha içinde tutmaya ve saha içinde yapacağım işe odaklamaya çalıştım. Sahanın içinde de kalıyorum.”


Yıldırım Yanal için ne demişti?

Taktik idman yaptıramıyor. Adam takım çalıştırmıyor, kadın arkadaşına göre antrenman programı yapıyor.
Bilgisayarla şampiyonluk falan olmaz. Biz yönetim olarak zamanında paraları ödemesek, primleri vermesek, sen istediğin kadar çalış, hiç bir şey olmaz.
Ne yaptı söyleyin bana. Bir tane gence şans verdi mi koca sezon boyunca. Biz Trabzon maçında şampiyonluğu garantilemiştik. Ondan sonra bir genci oynattı, takıma kazandırdı mı?

Haberin Devamı


BUNDAN BÖYLE HER YER TRABZON OLACAK

G.SARAY maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını da belirten Yanal, “Trabzonspor için her yer Trabzon olacak. Çünkü biz her yeri Trabzon yapmak için mücadele ediyoruz. Bu inancı ortaya koyacağız. Galatasaray maçı da kazanmak için oynayacağımız bir maçtır” diye konuştu.
Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’nun affedilmesiyle ilgili olarak ise Yanal şu ifadeleri kullandı:

“ÖNCE TAKIMI TANIMALIYIM”

“İdari bir karar. İdari karara saygı duyuyorum. Gündemimizde böyle bir şey yok. İhtiyaç olan belirli oyuncu profilini oluşturmak için zamana ihtiyacımız var. Takımı doğru tanımak, tanımlamak, oyuncuların karakterini, sürekliliğini, bilmeliyim.”

Haberin Devamı

İstanbul’da coşkulu karşılama

G.SARAY maçı için İstanbul’a gelen bordo mavilileri, taraftarları Atatürk Havalimanı’nda büyük sevgi gösterileriyle karşıladı. Meşaleler yakıldı, ortalık tezahüratlarla inledi.

Şike süreci devam ediyor

TRABZON, “UEFA 2010-2011 sezonunun şampiyonunu ilan etti” haberiyle ilgili kulübün resmi sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada özetle şöyle denildi:
“Şike sürecinde, ‘müjde’ içerikli çok sayıda haber yayınlamış; müjdeli haberlere rağmen şike nedeniyle UEFA tarafından Türkiye’den 4 kulübe ceza verilmiştir. UEFA müfettişinin raporunun içeriği çarpıtılmıştır. Müfettişin görüşü hakkında karar vermek üzere, UEFA Disiplin Kurulu 11 Aralık tarihinde toplanacaktır. Disiplin Kurulu’nun kararına itiraz edilmesi durumunda UEFA Temyiz Kurulu konuyu ele alacaktır. FIFA ve CAS da konuyu değerlendirmeye yetkilidir. Şike süreci devam etmektedir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!