Trabzon 3 yıl şampiyon olamaz

Güncelleme Tarihi:

Trabzon 3 yıl şampiyon olamaz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 23:39

Vahid Halilhodziç, “Bordo mavililerin bırakın mutlu sonu, bu konuda umutlanması için bile en az 3 yıla daha ihtiyacı var. Ben bunu işbaşı yaptığım gün gördüm” diye konuştu.

Haberin Devamı

BÜYÜK umutlarla getirildiği Trabzonspor’da bekleneni veremeyen ve görevinden ayrılan Vahid Halilhodziç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fransa basınına konuşan Boşnak hoca, Trabzonspor’da göreve gelmesinin amacını takımı şampiyon yapmak olduğunu belirtti, Halilhodzic hedefin bu denli yüksek olmasına rağmen bordo mavili ekibin şampiyonluk yaşaması değil umutlanması için en az 3 yıla daha ihtiyacı olduğunu söyledi.

“HACIOSMANOĞLU İLE ANLAŞTIK”

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile anlaşarak yolları ayırdıklarını belirten Halilhodziç, “Şampiyonluk yaşamak için göreve getirildim. Göreve geldiğimde ise çok başka bir tablo ile karşılaştım. Türkiye Ligi’nde Trabzonspor’un şampiyonluk beklemesi için en az 3 yıla daha ihtiyacı vardı. Ben bunu daha ilk günden farkettim. İki teklif aldım. Ancak biraz dinlenmem gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

ERSUN Yanal, Galatasaray maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti. “İstanbul’da kazanmaya oynayan bir takım izlettireceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!