Wesley Sneijder: Ayrılmak aklımdan bile geçmedi

Güncelleme Tarihi:

Wesley Sneijder: Ayrılmak aklımdan bile geçmedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 08:46

Galatasaraylı Wesley Sneijder, “Artık bu tür haberleri önemsemiyorum. Her zaman söylediğim bir şey var. Galatasaray’da mutluyum. Ben sadece futboluma ve takımıma odaklandım” diye konuştu.

Haberin Devamı

G.SARAY’ın yıldızı Wesley Sneijder, hakkında çıkan transfer iddialarına GSTV aracılığıyla yanıt verdi. Her zaman bu tür iddialar çıktığına değinen Hollandalı “Artık bu tür haberleri önemsemiyorum. Her zaman söylediğim bir şey var. Ben G.Saray’da mutluyum. Takımımla, arkadaşlarımla kendimi iyi hissediyorum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim. Spekülasyonlar sürekli var ama ben sadece futboluma ve takımıma odaklandım” dedi.

TRABZON MAÇI ZOR

SARI kırmızılı taraftarların her zaman kendilerine destek olduğunu söyleyen Sneijder “Onları Trabzonspor maçında da Arena’ya bekliyoruz. Çünkü zor maç olacak. Ancak bir önceki maçta aldığımız galibiyetle bizim de özgüvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız maçları da kazanıyoruz. Trabzonspor zorlu bir rakip, bunun farkındayız. Ama her şeye rağmen kazanmak istiyoruz” dedi. Kendisini çok iyi hissettiğinin de altını çizen Sneijder, “Trabzonspor’a gol atar mıyım bilmiyorum. Zaten önemli olan benim gol atmam değil, 3 puanı almamız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!