İndirimsiz ağır ceza

Güncelleme Tarihi:

İndirimsiz ağır ceza
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 02:03

4 Mayıs günü nişanlısının sokak ortasında döverek öldürdüğü Banu Kesler cinayetinde mahkeme, adli tatile rağmen 6 ayda hızla karar verdi. Nişanlı Atalay Şimşek ömür boyu hapse çarptırıldı. Cezada indirim uygulanmadı.

Haberin Devamı

MUĞLA’da sokak ortasında nişanlısı tarafından dövülerek öldürülen Banu Kesler (26) cinayetinde, mahkeme 6 ayda örnek bir karar verdi. Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Hâkimi Kenan Arslanboğan, Kesler’in nişanlısı Atalay Şimşek’i ‘ömür boyu hapis’ ile cezalandırdı. Mahkeme, adli tatile rağmen davayı 6 ayda sonuçlandırdı. Mahkeme, son sözü “Pişmanım” olan sanığın “Hakaret etti, ben de dayanamadım” sözlerini ve haksız tahrik iddialarını yerinde görmedi. Cinayette Şimşek’e hiçbir ceza indirimi uygulamadı.

DUVARA VURa vura

İddianameye göre Muğla’nın yeni kurulan ilçesi Menteşe’de çay ocağı işleten Şimşek (30) 4 Mayıs akşamı işyerini kapatıp, nişanlısı Kesler ile bir kafede buluştu. Çay içen ikili, daha sonra yürüyüşe çıktı, Üçler Sokak’a geldiklerinde tartışmaya başladılar. Şimşek, nişanlısına tekme ve yumrukla saldırdı. Yere düşen nişanlısını öldüresiye döven Şimşek, hırsını alamayarak başını defalarca duvara vurdu. Hastaneye kaldırılan Kesler kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Erdoğan ‘Yüreğim yanıyor’ demişti

Banu Kesler cinayetinin ardından dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu toplantısında, “Yüreğim yanıyor” diyerek, duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!