Kertenkele izle - 5. Bölüm Fragmanı: Zehra, sahte evlilik işini iyice abartır!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele izle - 5. Bölüm Fragmanı: Zehra, sahte evlilik işini iyice abartır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 16:38

ATV'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizisi Kertenkele, 5. bölümüyle ekranlara gelmeye hazır. 20 Kasım cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümde Kertenkele her şeye yeni bir başlangıç yapmak istiyor. 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikâyesiyle yola çıkan Kertenkele’nin yeni bölümü merakla bekleniyor. Zehra ise kendini sahte elilik işine iyiden iyiye kaptırıyor...

Haberin Devamı

Kertenkele’nin geçtiğimiz bölümünde, Zehra’nın sahte evlilik teklifini kabul etmiş ve bu haber tüm mahalleyi çalkalamıştı. Kimse şaşkınlığını gizleyemezken Zehra’ya aşık olan Çağatay, ve gözü Ekrem Bey’in mirasında olan Tülin hasetlerinden çatlamıştı. Hale ise hâlâ Zehra’nın bir imama aşık olabileceğine inanmıyordu.

Kertenkele’yi köşe bucak arayan Deli Kenan, Şevketi kaçırarak bir depoya hapsederler. Şevket’in üzerinden Kertenkele ’ye ulaşmayı hedefleyen Deli Kenan arkadaşını kurtarmaya geleceğini bildiği için onun gelmesini beklemektedir.

KERTENKELE 5. BÖLÜM FRAGMANI - 22 KASIM CUMARTESİ

Kertenkele ise tüm bu olanlardan habersiz bir şekilde düğün telaşına kapılmıştır. Söz için alışverişe çıkarlar. Bu alışveriş sırasında Zehra, Ziya’nın farklı yönlerini keşfeder. Bu telaştan sonra Şevket’in Deli Kenan tarafından kaçırıldığını öğrenince, ondan sonsuza kadar kurtulabileceği bir plan organize eder.

Haberin Devamı

KERTENKELE DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?
Timur Acar ( Kertenkele), Sera Tokdemir (Zehra), Erdinç Gülener ( Komiser Ünsal), Şemsi İnkaya (Ekrem Bey), Sinan Çalışkanoğlu (Levent), Yıldırım Memişoğlu (Deli Kenan ), Dilşad Şimşek (Melis), Duygu Yıldız (Betül), Birsen Dürülü ( Neşide), Umut Oğuz (Şevket), Erman Burmalı (Çağatay), Mehtap Bayrı (Tülin), İlter Akçebe (Müberra), Eda Özerkan (Selin), Ceren Şekerci (Seval), Ayça Kuru (Irmak), Bihter Dinçel (Hale), Cem Emüler (Ferruh), Fatih Doğan ( Hicabi), Emre Melemez ( Yarma Namık), Halit Ergör (Bahtiyar), Alihan Sakman ( Oğuz), Vural Meriçtan (Cengiz), Ayşen Batıgün ( Özlem), Ezgi Erdoğan (Şehnaz), Faruk Karaçay ( Hacı Halil), Muratt Atik (Güvercin Ali)

Kertenkele izle - 5. Bölüm Fragmanı: Zehra, sahte evlilik işini iyice abartır

BAKMADAN GEÇME!