Tomiç rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Tomiç rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 01:12

Uzun süre tribüne çıkmak zorunda kalan, zaman zaman da yedek kulübesinde oturan Sırp oyuncu, son dönemdeki formu ile yönetim ve teknik ekibi sevindiriyor.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin orta alan oyuncusu Nemanja Tomic, uzun süren suskunluğunu son dönemde bozarken, oynadığı futbol ve attığı gollerle yönetim ve teknik ekibin yüzünü güldürmeye başladı. Gençlerbirliği’ne, geride kalan sezonun devre arasında Sırbistan Ligi ekiplerinden Partizan’dan yüksek bir maliyetle transfer edilen Tomiç, bu süre içinde, yabancı oyuncu kuralının da etkisiyle çoğunlukla tribüne çıkmak zorunda kalırken, zaman zaman da yedek bekledi. Sırp orta saha oyuncusu, kısa süreli aldığı görevlerde de fazla başarılı olamadı.

TAKIMIN YENİ TRANSFERİ

Etimesgut Belediye ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında, ilk 11’de sahaya çıkan ve bir gol atan Tomiç’in yıldızının parlaması ise 8. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediye müsabakası oldu. 0-0 devam eden mücadelenin sonlarına doğru oyuna alınan Tomiç, 90+4. dakikada attığı nefis frikik golü ile kırmızı-siyahlılara çok önemli 3 puan kazandırdı. Sırp oyuncu, bir hafta sonra deplasmanda oynanan ve 2-2 biten Kasımpaşa maçında da bir gol sevinci yaşadı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Gençlerbirliği, U-21 takımı ile hazırlık müsabakası oynarken, Tomiç, yine gol atma başarısı gösterdi.
Son dönemde attığı goller ve yükselen performansı ile teknik ekibin beğenisini kazanan Tomiç için kırmızı-siyahlı yöneticiler, “Takımın yeni transferi gibi. Biraz geç oldu ama aramıza nihayet katıldı. Umarız, bu performansını geliştirerek sürdürür” diye konuştu.

Haberin Devamı

ARTEM OPERASYON GEÇİRDİ

Gençlerbirliği’nin kontratı dondurulan savunma oyuncusu Artem Radzkov, operasyon geçirdi. Sol dizindeki kemik ödemi, kıkırdak hasarı ve menisküs yırtığı temizlenen Artem’in, 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!