Ulan İstanbul izle 23. yeni bölümde Ferdi gemileri yakıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle 23. yeni bölümde Ferdi gemileri yakıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 14:18

Ulan İstanbul'un merakla beklenen yepyeni 23. bölümün fragmanı yayınlandı. 24 Kasım pazartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümde kçkten kovulan ve çaresiz kalan Ferdi işleri lehine çevirmek için Karlos'tan yardım alıyor. Yeni bölüm fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ferdi, Derya uğruna hırsızlık yaparken Talip’e yakalanır ve tüm dengeler değişir. Kandemir tarafından köşkten kovulan Ferdi şimdi yaptıklarını düzeltmeden bir daha köşke dönemeyecektir.

Ulan İstanbul’un geçtiğimiz bölümünde Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız’da misafir oyuncu olarak yer almış ve hayranlarına sürpriz yapmışlardı. Ayrıca Nevizadeler ’in iddia uğruna yaptıkları maç da geçtiğimiz bölümün en ilgiyle takip edilen kısımlarından birisiydi. İddiaya girme bağımlısı olan Karhan Hanut’u da alt eden çete Şehriban’a görücü gelen Talip’in çalıştığı yalıyı soymaya karar vermiş fakat Ferdi fevri davrandığı için tüm dengeler değişmişti.

7 sene öncesine yaşananların ipuçları yavaş yavaş geliyor... Yaren'in herkesten sakladığı sırrı ne?

Ulan İstanbul izle 23. yeni bölümde Ferdi gemileri yakıyor

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL 23.BÖLÜM FRAGMANI – 24 KASIM PAZARTESİ

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri , Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay'ın paylaştıkları, yapımını D Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı, senaryosunu da Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Ulan İstanbul, pazartesi yeni bölümüyle saat 20.00'da.

BAKMADAN GEÇME!