Altın Ada Uluslararası Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Altın Ada Uluslararası Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2014 14:18

Bu yıl Creditwest Bank ana sponsorluğunda düzenlenen Altın Ada Uluslararası Film Festivali’nde GIIFF Jürisi tarafından belirlenen iki film ve iki sinemacı dün gece 2000’er euro değerinde ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Kıbrıs’ta bu yıl ilki gerçekleştirilen Altın Ada Uluslararası Film Festivali’nde gala heyecanı yaşandı. 7 -13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen festivalin kapanış galasında 4 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

‘En İyi Belgesel Film’ kategorisinde jüri tarafından ‘Borderless!’ filmi ile yönetmen Ahmet Albakri ile ‘En iyi kısa Film Ödülü’ ise Fardad Mottarjemi ve Kürşat Sekmen’e 2000’er euro ödül takdim edildi.

Altın Ada Uluslararası Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu

‘Umut Vaat Eden Sinemacı Ödülü’ne ‘Evolution’ filmindeki performansı ile Arınç Arısoy ve ‘Sınırdaki Zeytin Ağacı’ filmindeki çalışmaları ile Sholeh Zahrai ve Kamil Saldun juri tarafından 2000’er Euro ödüle layık görülürken, Galanın kapanış konuşmasını yapan, Altın Ada Film Festivali direktörü Yeşim Güzelpınar, hedeflerinin önümüzdeki yıl daha da iyi bir organizasyona imza atmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Creditwest Bank tarafından Altın Ada Uluslar arası Film Festivali kapsamında Kıbrıs Kuşağı Yarışma bölümünde verilen toplam 8000 Euro değerindeki ödüller Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol ve Hazine Dış İşlemler Genel Müdür Yardımcısı Mazher Zaheer tarafından sinemacılara takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!