Bayraklı Belediyesi evi yanan aileye sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı Belediyesi evi yanan aileye sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 01:20

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde elektrik kontağından çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen aileye Bayraklı Belediyesi el uzattı.

Haberin Devamı

Bir süre önce elektrik kontağından çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen Mustafa-Gamze Tetik çiftinin yardımına Bayraklı Belediyesi yetişti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri evin badana ve boyasını yaparken, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından da aileye eşya, gıda ve giysi yardımında bulunuldu. Aileye ayrıca nakdi destek de sağlandı.

Bayraklı Belediyesi evi yanan aileye sahip çıktı

BABAYA İŞ BULUNDU
Bayraklı Belediyesi'nin desteği ile ayakta durduklarını belirten Mustafa Tetik, "Bayraklı Cengizhan Mahallesi'nde kiracı olarak yaşıyoruz. Geçimimizi hurdacılık yaparak kazanıyorum. Eşim ve iki çocuğumla alışverişe çıkmıştık. Biz evde yokken yangın çıkmış. Komşularımızın fark edip, itfaiyeye haber vermesiyle yangın söndürülmüş ancak eve geldiğimizde tüm eşyalarımız kül olmuştu. Evde kimsenin olmadığı için ne çocuklarımız ne de biz zarar görmedik. Evde bulunan her şeyimizi kaybettik. Tüm eşyalarımız kullanılamaz hale geldi ve çaresiz kaldık. Yatacak yerimiz yoktu. Bayraklı Belediyesi'ne başvurdum ve hemen ekipler harekete geçerek, eve gelip inceleme yaptılar. Evimizi boyayıp, badanasını tamamladılar. Tüm gerekli eşya, kıyafet hatta çocuklarımıza oyuncak yardımında bile bulundular. Bin liralık nakdi yardım da yapıldı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz. Son olarak bir kargo şirketinde bana iş bulundu. Artık sigortalı olarak çalışıp, ailemin geçimini daha güzel sağlayabileceğim ve hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Bayraklı Belediyesi evi yanan aileye sahip çıktı

"HERKESİN BELEDİYESİYİZ"
Bayraklı'da yaşayan ve ihtiyacı olan herkese eşit mesafede olarak, imkanlar dahilinde gerekli tüm desteklerin sağlandığını ve göreve geldiğinden bu yana bu uygulamanın düzenli olarak devam ettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Biz herkesin belediyesiyiz. 'İnsanın girdiği her yere belediye hizmeti de girecek' parolasıyla, ayrım yapmadan çalışıyoruz. Dolayısıyla ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine de elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz. Onların acılarını paylaşarak, destek olup, mutlu edebiliyorsak, bu bize yetiyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!