Kiraz Mevsimi izle yeni bölümde yumruklar konuşacak!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle yeni bölümde yumruklar konuşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 15:09

Kiraz Mevsimi dengelerin değişeceği 20. Bölüm ile geliyor. 23 Kasım pazar akşamı saat 20. 15’te ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Ayaz, Mete’yi ve arkadaşlarını yanına alıp Derin’e haddini bildirmeye gider!

Haberin Devamı

Ayaz'ın şalterleri atar ve yanına ekürilerini de alarak Derin'i pataklamaya gider. Gittiği mekanda kavfa çıkarn Ayaz ve Derin hesaplaşması bakalım nasıl bitecek? Hollywood filmlerindeki kavga sahnelerini aratmayacak olan Kiraz Mevsimi'inde Ayaz, Derin'i alt edebilecek mi?

Öykü ve Şeyma sonunda yüzleşmişlerdir. Öykü, Şeyma'ya o çok merak ettiği soruyu sorar. Şeyma'nın yüzüğünü onun için satıp satmadığını merak etmektedir.

Başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı dizinin geçtğimiz bölümlerinde Ayaz ve Derin arasındaki soğuk savaş resmen başlamıştı. Bu bölümde ise Monika Sessa, akşam yemeğinde Derin ile Öykü'yü katalog çekimleri için İtalya'ya göndereceğini söyleyince Ayaz tam anlamıyla sinirden deliye dönecek.

KİRAZ MEVSİMİ 20.BÖLÜM FRAGMANI – 23 KASIM PAZAR

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ GENEL KONU:
Küçüklükten beri en yakın arkadaşı Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü ilerde bir gün başarılı bir modacı olmayı arzu etmektedir. Kimsenin bilmediği aşkı Mete’yi mahalleden arkadaşı Şeyma’ya kaptırınca ve hislerini de kalbine gömmek zorunda kalır. Öykü komik tesadüfler sonucunda Mete’nin ortağı Ayaz ile tanışır. Kaderleri bir şekilde birleşen Öykü ve Ayaz'ın yolları tesadüfi şekillerde bir çok kez kesişince aralarında bir kıvılcım meydana gelir. Ayaz ukala ve çapkın bir tiptir. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ama bir o kadar da komik bir ilişki start alır.

Kiraz Mevsimi izle yeni bölümde yumruklar konuşacak

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'nin geçtiğimiz bölümünde Öykü'yü bekleyen sürpriz misafir Monika Sessa bir anda farklı bir teklifle onun hayatına girmişti. Küllerinden yeniden doğan Şeyma ise Mete'ye karşı eski ilgisini kaybetmiştir ve artık Derin ile yakınlaşmaya başlamıştır. Öykü ve Önem arasındaki denge, Monika'nın gelişiyle yeni bir boyuta taşınmıştır.

BAKMADAN GEÇME!