Ferrari ve Mori imzaları attı

Güncelleme Tarihi:

Ferrari ve Mori imzaları attı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 13:50

Lampre Merida takımında 2015 sezonu imzaları atılmaya devam ediyor. İtalyan bisikletçiler Manuele Mori ve Roberto Ferrari önümüzdeki sezon Lampre’de pedallamaya devam edecek.

Haberin Devamı

Sprinter vardır, en zor antrenmandan bile kaçınmaz.
Sprinter vardır, takım arkadaşlarına tereddüt etmeden destek olur.
Sprinter vardır, Roberto Ferrari adında ve 2015 sezonunda yine Lampre Merida takımında yarışacaktır.

Ferrari ve Mori imzaları attı

Mavi-fuşya-yeşil renkleriyle formalarına hayran olduğumuz Lampre Merida takımı 31 yaşındaki İtalyan bisikletçi Ferrari ile önümüzdeki sezon için anlaşmalarını uzattı. Ferrari, anlaşma sonrası duygularını şöyle dile getirdi:

Ferrari ve Mori imzaları attı

"MÜKEMMEL BİR TAKIMA GELDİM"
"3. kez bu takımda yarışma şansını elde ettiğim için çok mutluyum. Sponsorlarıyla, sporcuları ve teknik ekibiyle mükemmel bir grup. Evet, mavi-fuşya-yeşil forma içinde henüz bir yarış kazanmadım. Ama bu benim kendimi zorlamamı, daha iyi sonuçlar elde etmek için motivasyon ve takım arkadaşlarıma destek olmam için bir fırsat. 8 yıllık profesyonel bisikletçilik hayatımda çok fazla deneyim kazandım, bu deneyimlerimi takım arkadaşlarım ve takımdaki diğer sprinterlerle paylaşmak isterim."

Haberin Devamı

Ferrari ve Mori imzaları attı

ANTRENÖR COPELAN: ROBERTO ÖZEL BİR SPORCU
Takım antrenörü Brent Copeland Ferrari ile tekrar anlaştıkları için mutlu olduğunu ve ‘Roberto verimli bir sporcu, ve yetenekleri O’nu özel bir bisikletçi yapıyor. Deneyimlerini takım arkadaşlarıyla paylaştıkça, rakipleriyle daha iyi savaşır ve hedefe daha kolay ulaşır.’ belirtti.

Ferrari ve Mori imzaları attı

MORI BİR SEZON DAHA LAMPRE-MERIDA'DA
Lampre-Merida takımı da Manuele Mori ile sözleşmesini bir sezon daha uzattı. Mori takımdaki 7.sezonuna girecek. Böylece hem antrenöre destek, hem de genç takım arkadaşlarına rol-model olacak.
Mori 2004 yılında profesyonel bisiklet hayatına başladı. Paris-Roubaix ve Gand-Wevelgam dışında katıldığı sayısız dünya turu yarışları, ve bir turda genel klasmanda 25.sıraya yerleşmesi deneyimleri hakkında fikir veriyor. Mori, imza sonrası şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Aynı takımda, 7. sezonuma girmek beni çok mutlu ediyor. Bu benim en iyi şekilde çalıştığımı gösteriyor. Antrenörümüze, sponsorlarımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum, takım benim ikinci ailem. Sezonlar geçtikçe takımdaki rolüm değişti, antrenörümüze destek ve takımdaki genç arkadaşlarıma yardımcı olmaya odaklandım."

Antrenör Brent Copeland Mori’nin takımda devam etmesiyle ilgili; ‘ Manuele Mori takıma en çok destek veren bisikletçi, ve önümüzdeki sezon yine bizimle olacak olması çok önemli.’ diye yorum yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!