Trabzonspor Evgeniy Pashutin'den vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Evgeniy Pashutinden vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 13:24

Trabzonspor Medical Park, maddi konularda anlaşma sağladığı Rusya Milli Takımı Başantrenörü Evgeniy Pashutin'den son anda vazgeçti.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Ligi’nde kötü günler geçirmesine rağmen EuroChallenge Cup’taki 3 maçından da galibiyetle ayrılan Trabzonspor Medical Park, antrenörü Hakan Demir’in istifa etmesinin ardından görüştüğü Rusya Milli Takımı Başantrenörü Evgeniy Pashutin ile anlaşma sağlayamadı.

"TÜM MESAİSİNİ TRABZON'A HARCAMALI"
Bordo mavili kulüp, konu ile ilgili spekülasyonlara son vermek amacıyla bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şöyle denildi:
"Antrenör Hakan Demir’in istifasının ardından takımımızı teslim edeceğimiz yeni antrenör konusunda kamuoyuna da yansıyan bazı isimlerle ilgili bir açıklama yapma gereği oluştu. Sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşmak maksadıyla, yeni antrenörümüzün kariyerli olduğu kadar başarıya aç ve tüm mesaisini Trabzonspor Medical Park’a ayırabilecek bir isim olması, çalışmalarımızdaki en önemli kriter oldu."

Haberin Devamı

"PASHUTİN İLK SIRADAYDI ANCAK.."
Evgeniy Pashutin'le maddi konularda da anlaşma sağladık. Ancak Sayın Pashutin’in, bizim takımımızla birlikte, Rus Milli Takımı’ndaki görevini de sürdürmek istemesi, tamamen el sıkışmamıza engel oldu. Evgeniy Pashutin gibi Rus basketbolunda önemli bir yeri ve görevi olan bir antrenörün bu tercihini saygıyla karşıladık. Kendisine, Trabzonspor Medical Park’a gelme konusunda gösterdiği yoğun ilgi ve isteğe teşekkür edip, tamamen bize konsantre olacak bir koçla çalışacağımızı bildirdik."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!