“İzmir bize destek olsun”

Güncelleme Tarihi:

“İzmir bize destek olsun”
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 01:20

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bakanlığının bütçesiyle ilgili görüşmelerde İzmir’deki stat sıkıntısıyla ilgili soruları yanıtlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sorunun çözümü konusunda İzmirlilerden destek istedi.

Haberin Devamı

“İzmir’in bu eksikliğini giderme konusunda bir ön yargımız yok ama Göztepe ve Karşıyaka’daki statlar hakkında sürekli farklı bir şey geliyor karşımıza” diyen Bakan Kılıç, “Oturacağız, konuşacağız, bunu çözeceğiz. Ancak bizim de İzmir tarafından desteklenmemiz gerekir. Oturup da iş yapmaya çalışanlara da lütfen yardımcı olun, önümüzü açın” şeklinde konuştu.
İzmir’e stat yapmamak gibi bir düşüncelerinin olamayacağını dile getiren Bakan Kılıç, Atatürk Stadı’ndaki bakım çalışmalarının sona erdiğini ve maç oynanmaya başladığını hatırlatırken, Alsancak Stadı’yla ilgili şunları söyledi: “Alsancak Stadı için verilen rapor çok açık. O rapora dayanarak başka bir şey yapmak mümkün değil. Rapor, buranın güçlendirmeye elverişli olmadığını açık ve seçik olarak ortaya koymuş durumda”. Kılıç, Alsancak Stadı’nın yıkılıp yerine AVM yapılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, buranın yine spor alanı olarak kalacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!