Bira festivali iptal

Güncelleme Tarihi:

Bira festivali iptal
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 10:58

AKP’li Menderes Türel ‘Seçilirsem iptal edeceğim’ demişti.

Haberin Devamı

Antalya’da CHP’li belediye döneminde 5 yıldır düzenlenen ve AKP’li Menderes Türel’in seçim öncesi, “başkan seçilmesi halinde iptal edeceğini” duyurduğu Almanların hasat bayramı Oktoberfest Bira Festivali artık yapılmayacak.

Antalya’da CHP’li Mustafa Akaydın’ın başkanlığı döneminde Büyükşehir Belediyesi’nin izniyle 5 yıldır belediyeye ait Cam Piramit alanında sonbahar aylarında düzenlenen Almanların dünyaca ünlü hasat bayramı ve bira festivali Oktoberfest, bu yıl eylül sonunda yapılması gerekirken, belediye yönetiminin değişmesi nedeniyle yapılmadı. Oktoberfest dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’ın da eleştiri oklarına hedef olmuştu. Oktoberfest’in düzenleyicisi Turset Project Management firması sahibi Özgür Emeklioğlu, seçimden önce ve sonrasında Başkan Menderes Türel’in bu konudaki kararlılığı ve tavrının net olduğunu belirterek, “Bizler kendisinin kararlarına ve uygulamalarına saygılıyız. Kendilerinin ve diğer devlet büyüklerinin manevi destekleri olmadan uluslararası bir boyutta organizasyonun gerçekleşmesi çok zor” dedi.

Haberin Devamı

Organizasyon firması, Oktoberfest’in, yerli ve yabancı turistler açısından ses getirdiğini, sürmesini istediklerini duyurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!