"Bazıları gibi iç çamaşırımla poz veremem"

Güncelleme Tarihi:

Bazıları gibi iç çamaşırımla poz veremem
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 10:29

Panzerler'le Dünya Kupası'nı kazanan Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, Ronaldo'yu hedef aldı. Neuer, “Benim Ballon d'Or'u kazanmam çok zor, çünkü iç çamaşırıyla poz veren biri değilim. Zaten kırmızı halı değil, yeşil zemin severim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı’nın ve Bayern Münih’in başarılı file bekçisi Manuel Neuer, Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dünyada yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d’Or ödülünün adayları arasında yer alan Neuer, Alman basınına, “Benim bu ödülü kazanmam çok zor. İç çamaşırıyla poz veren biri değilim, o yüzden Ballon d’Or’u bana vermezler. Zaten kırmızı halı değil, yeşil zemin severim. Ben sporcuyum ve bir markanın elçiliğini yapmıyorum. Ödülün son sahibi olan Ronaldo futbolunun yanı sıra, imajıyla da en büyük favori” diyerek, kendi markasıyla iç çamaşırı üreten ve bunları yakın zamanda üzerine giyerek de basına tanıtan Portekizli süperstara göndermede bulundu.

‘Bizi kimse hatırlamıyor’

Almanya’nın 2014 Dünya Kupası’nı kazanmasında başrolü oynayan isimlerden biri olan Neuer, “Sahada kendimi her zaman çok iyi hissediyorum. Sahada en iyisi olmak için çalışıyorum. Ne yazık ki kalecilerin futbolda ön plana çıkması genelde zor. Maçlardan sonra hep goller, yakalanan pozisyonlar ve asistler gösteriliyor. Genelde ne seyirciler ne de televizyon başında karşılaşmaları izleyenler, kalecilerin kurtarışlarını hatırlamıyor” ifadelerini kullandı. Ballon d’Or tarihine baktığımızda en son kaleci olarak bu ödülü, 1963 yılında Sovyetler Birliği ve Dinamo Moskova formalarını terleten Lev Yashin kazanmış. Sonrasında ise bunu başaran başka bir kaleci olmamış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!