Kara Para Aşk izle yeni bölüm özeti ve fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kara Para Aşk izle yeni bölüm özeti ve fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 10:16

Ömer adeta çılgına dönmüştür. Şikâyetini geri çeken Elif’in bu yaptığı hareket Ömer’i sinirlendirir. Kara Para Aşk 25. bölümüyle 19 Kasım çarşamba akşamı saat 20.00'da ATV'de.

Haberin Devamı

Elif, Ömer’den, ya davayı ya aşkını seçmesini isteyince ikili arasında gerginlik meydana gelir. Ömer, ikisinden de vazgeçmeyi düşünmemektedir.

Elif, Ömer’i bir an olsun yalnız bırakmak istemez ve onunla birlikte emniyete gider. Kedi köpek gibi kavga eden ikili bu yüzden yolda kaza yaparlar. Zaten iyileşmeyen yaralı omzunun durumu kritik olan Ömer yeniden omzunda darbe alınca hastaneye kaldırılır. Ömer’in durumu ciddidir. Doktor, Elif’e eğer Ömer’in dikkat etmezse kolunu bir daha asla kullanamayacağını açık açık söyler. Ömer’İn hem mesleği hem de geleceği tehlikeye girmiştir. Elif ise bu gerçeği Ömer’e söyleyip söylememe arasında kararsız kalmıştır.

Tayyar diyalize bağlanmış ve onun için zaman git gide daralmaktadır. Metin’den böbreğini bir an önce alması gerekmektedir. Hapiste olan Metin’i oradan çıkarabilmek için plan yapmaya başlayan Tayyar bunu başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Nevin’in ağzından hiçbir şey alamayan Arda’nın kuşkuları daha da artmıştır. Nevin’in sergilediği şüpheli hareketler onun bir şeyler sakladığının bir göstergesidir. Hüseyin’in fotoğrafını bir türlü göstermeyen Nevin’in bunu neden yaptığı sonradan ortaya çıkacaktır.

DİZİDEKİ VURULMA SAHNESİ ALAY KONUSU OLDU

Pelin’i, Hüseyin konusunda bir türlü ikna edemeyen Arda nasıl bir yol izleyecek? Davadan bir türlü vaz geçmeyen Ömer’i engellemek ve işi kesin çözüme kavuşturmak için Tayyar yeni bir çözüm yaratır. Ömer’in dikkatini öyle bir şeye çekecektir ki peşini bırakmasını sağlayacaktır. Bu plan hem Elif’i hem de Ömer’i şok edecek yöndedir.

Kara Para Aşk izle yeni bölüm özeti ve fragmanı

KARA PARA AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KARA PARA AŞK’ta kim kimi canlandırıyor? Tuba Büyüküstün – Elif Denizer, Engin Akyürek - Ömer Demir, Nebahat Çehre - Zerrin Denizer,
Erkan Can - Tayyar Dündar, Tuvana Türkay - Bahar Çınar, Tansu Taşanlar - Arda Çakır, İlkin Tüfekçi - Pelin Serter, Kerimhan Duman – Ferdi, Ali Yörenç - Fatih Dündar, Saygın Soysal - Metin Dündar.

Haberin Devamı

Yönetmen sandelyesinde Halil İbrahim Sofrası, Kül ve Ateş, 6 Mantı ve Babam İçin gibi projelerin de rejisörlüğünü yapmış 8 Temmuz 1981 doğumlu Ahmet Katıksız’ın oturduğu Kara Para Aşk dizisinin senaryosunu ise Selma Ergenekon ve Eylem Canpolat birlikte yazıyorlar.

BAKMADAN GEÇME!