Messi ve Ronaldo'nun gizemli sohbeti

Güncelleme Tarihi:

Messi ve Ronaldonun gizemli sohbeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 23:39

Arjantin ve Portekiz arasında oynanan dostluk maçında tüm gözler Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. İkilinin maç esnasında ağızlarını kapatarak yaptıkları sohbet ise merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo'nun Messi'ye küfür ettiği iddiaları büyük yankı uyandırmış, Portekizli yıldız bu iddiaları Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla reddetmişti.

Futbolseverlerin gözü de bu olayın ardından iki futbolcunun bu maçta göstereceği performanstan çok birbirlerine nasıl davranacağına çevrildi. Ancak beklenen olmadı ve ikili çıkan haberlerin aksine keyifli halleriyle dikkat çekti. İlk yarıda forma giyen ve ikinci devre yerlerini farklı oyunculara bırakan ikilinin ilginç diyalogları karşılaşmaya damgasını vurdu. Messi ve Ronaldo 'dudak okumanın' önüne geçmek için elleriyle ağızlarını kapatırken, yaptıkları neşeli sohbetle adeta düşman çatlattılar.

Old Trafford Stadı'nda oynanan karşılaşma Portekiz'in son dakikada Guerreiro'nun ayağından bulduğu golle 1-0 sona erdi.


GECENİN MAÇLARINDA SÜRPRİZ SONUÇLAR VARDI
Gecenin sonucu merak edilen tek maçı Portekiz-Arjantin mücadelesi değildi. İspanya'da oynanan mücadelede son Dünya Şampiyonu Almanya, yedek ağırlıklı bir kadroyla İspanya karşısına çıktı. Yağmur altında oynanan maçı Panzerler, 89. dakikada Kroos'un bulduğu golle 1-0 kazandı.

Messi ve Ronaldonun gizemli sohbeti


İtalya, Arnavutluk'u ağırladığı ve hayli zorlandığı mücadelede 82'de Salihi'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 galip geldi.

Dünya Kupası hezimeti sonrasında teknik patronluğa Dunga'yı getiren ve yeni yapılanmaya giden Brezilya ise Avusturya'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sambacıların golleri 64'de David Luiz ve 83'de Firmino'dan gelirken ev sahibi ekibin tek sayısını 75'de Dragovic kaydetti.

Messi ve Ronaldonun gizemli sohbeti


Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada ise Rusya deplasmanda Macaristan'ı 2-1 mağlup etti. Budapeşte'de yer alan Groupama Arena Stadı'nda oynanan mücadeleden Rusya, 49. dakikada Sergey Ignashevich ve 80. dakikada Aleksandr Kerzhakov'un golleriyle 2-1 galip ayrıldı. Evsahibi Macaristan'ın tek golü ise 86. dakikada Nemanja Nikolic'ten geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!