Aşk karavanı

Güncelleme Tarihi:

Aşk karavanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 01:06

Antalya, tanınan yönetici Ömer A.’nın aşk hayatıyla çalkalandı. İddiaya göre eski genel müdürlerinin kayıp makam aracını arayan ANET yetkilileri, hem bu aracı hem yöneticinin sevgilisi tarafından bir başka kadınla çıplak basıldığı ‘aşk karavanı’nı buldular.

Haberin Devamı

İDDİAYA göre; Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan ANET bünyesinde otopark görevlisi Y.Ç. (43) ile aşk yaşayan şirketin eski genel müdürü Ömer A., bir süre sonra başka kadınlarla da birlikte olmaya başladı. Bu kadınlarla Sarısu piknik alanında duran karavanında birlikte olan işadamı, 20 Ocak’taki son kaçamağında Y.Ç.’nin baskınına uğradı. Sabaha karşı saat 02.00’de karavana dalan Y.Ç., Ömer A.’yı bir başka kadınla çıplak yakaladı.

İNTİKAM İÇİN ÇARPTI

İlk şaşkınlığın ardından Ömer A., Y.Ç.’yi darp edince, kadın da karavandan çıkarak kendi aracıyla, Ömer A.’nın makam aracına defalarca çarptı. Araç kullanılamaz hale gelirken, işadamı ve güvenlik görevlileri tarafından darp edilmekten korkan Y.Ç., polisi arayarak yardım istedi. Mağdur olduğunu, Ömer A. tarafından cinsel anlamda kullanıldığını iddia eden Y.Ç., şunları söyledi:

Haberin Devamı

KOVULMAKTAN KORKTUM

“Ömer A. ile yaz döneminde gönül ilişkimiz oldu. Cinsellik anlamında da birlikte olduk. Bir buçuk ay önce ilişkimiz bitti ama Ömer, kafasına estiği zaman buluşma teklifinde bulunuyordu. Kovulma korkusuyla buluşuyordum. Bu süreçte 3 kez darp etti, işten atılma korkusuyla şikâyetçi olmadım.” Daha sonra karavandaki olayı anlatan Y.Ç., koruyucu tedbir talep etti.

MAKAM ARACINDAN ÇIKTI

Ömer A. da karavanda yaşananları doğruladı. Davaya bakan Antalya 5’inci Aile Mahkemesi, şiddete uğradığına hükmederek Y.Ç.’ye 6 ay süreli koruma, Ömer A.’ya uyarı cezası verdi. Tüm bu aşk kavgası, ANET yetkililerinin aradıkları makam aracını bir kaportacıda kullanılamaz halde bulmalarıyla başlattıkları soruşturmada ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!