Genç hostes dereye uçtu

Güncelleme Tarihi:

Genç hostes dereye uçtu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 15:16

Küçükçekmece'de otomobiliyle bariyerleri kırarak dereye düşen hostes, itfaiyenin operasyonuyla kurtarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekibi, dere yatağına inmeyince çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. O sırada yaşananlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Haberin Devamı

Kaza Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi.


Türk Hava Yolları'nda hostes olarak çalışan F.B.U, kullandığı otomobille Büyüknakkaş Deresi üzerindeki köprüye girerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Köprü korkuluklarına çarpan F.B.U, otomobiliyle dereye düştü. Çok az miktarda su bulunan derede, betona çakılan F.B.U, aracından dışarıya fırlayarak yaralandı. Genç kadına ilk müdahaleyi getirilen seyyar merdivenle dereye inen çevredeki şantiyelerde çalışan işçiler yaptı.

DEREYE İNMEYEN SAĞLIK GÖREVLİLERİNE TEPKİ…

Olay yerine ilk olarak polis ekipleri gitti. Ardından gelen sağlık ekipleri müdahale etmek için itfaiyenin gelmesini bekleyeceklerini söyleyerek aşağıdakilere boyunluk attı.

Sağlık görevlilerinin bu davranışı çevrede toplananlardan tepki gördü. Tepkiler üzerine sağlık görevlileri, merdiveni kullanarak dereye indi. Burada yaralı kadına boyunluk takan görevliler ilk tıbbi müdahale yaptı.

Haberin Devamı

Bir süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, kadının dereden çıkarılması için çalışma başlattı. İlk olarak kadının çıkarılacağı noktadaki demir korkuluklar kesildi. Daha sonra aşağıda sedyeye iple bağlanan yaralı kadın, görevlilerin yardımıyla yukarıya çıkarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan hostes F.B.U’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayı işyerinden gören Serkan Güvendir, aracın köprüye dönerken önce yavaşladığını daha sonra biranda hızlanarak korkulukları kırıp dereye düştüğünü söyledi.

Olay yerinde yapılan polis incelemesinin ardından, deredeki otomobil vinç yardımıyla çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!