Süper Loto milyoneri oldu huzuru kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto milyoneri oldu huzuru kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 14:38

Süper Loto'da 11 milyon lira kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir’in emlakçılık yapmak için satın aldığı iş merkezindeki bürosunun önünde 3 günde 2 kez silah sesleri yükseldi. Polis ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına alırken, Süloğlu İlçesi’nde hamallık yaparken bir anda zengin olan Özdemir’in aldığı lüks otomobille kaza yapması ve silah sesleri nedeniyle de huzuru kaçtı. Özdemir, bir süre önce de patronunun 5 milyon 300 bin lirasını alarak kendisini kandırdığı iddiasıyla savcılığa şikayette bulunmuştu.

Haberin Devamı

Edirne’nin Süloğlu İlçesi’ndeki hamallık yapan evli ve iki çocuk babası Fuat Özdemir, geçen Eylül ayında Süper Loto çekilişinde 6 bilerek 11 milyon 345 bin lira kazandı. Hamalken bir anda zengin olan Özdemir’in hayatı değişirken, kısa sürede yaşadığı olaylarla huzuru kalmadı.



PATRONUM KANDIRDI DİYE SAVCILIĞA GİTTİ

Kazandığı 11 milyon 345 bin 645 lirayı nasıl kullanacağını bilemeyen Fuat Özdemir, yanında hamal olarak çalıştığı patronu B.A.’dan yardım istedi. Bir süre sonra Edirne Cumhuriyet Savcılığı’na giden Fuat Özdemir, patronu B.A.’nın kendisini kandırarak kazandığı 11 milyon liranın 5 milyon 300 bin lirasını aldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, patron B.A.’nın hesaplarına mahkeme kararıyla tedbir koydu.

Bu olayla ilgili soruşturma sürerken, Özdemir kendisine lüks bir otomobil aldı. Bir süre sonra Özdemir, arkadaşı H.K.’nın kullandığı otomobille, başka bir araca çarparak kaza yaptı. Aldığı lüks otomobilde büyük hasar meydana gelirken, bu kez de emlak işleri yapmak için bir iş merkezinin 4’ncü katından büro satın aldı.

Süper Loto milyoneri oldu huzuru kalmadı


SİLAH SESLERİ EKSİK OLMADI


Geçen 15 Kasım gecesi, kimliği belirsiz 3 kişi iş merkezinde önünde tabancayla havaya 5 el ateş açtı. Kurşunlardan biri Özdemir yeni aldığı büronun camına isabet etti. Büronun o anda boş olması nedeniyle yaralanan olmazken, Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgili A.E. ve oğlu S.E.’yi dün gece gözaltına aldı.

Süper Loto milyoneri oldu huzuru kalmadı


Aynı saatlerde iddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi, iş merkezi önüne geldi. Elinde bulunan silahla havaya ateş ederken, Özdemir’in bürosunda bulunan H.K., camdan aşağı doğru 3 el ateş etti. Kimliği belirsiz 2 kişi kaçarken, H.K. tabancasıyla birlikte polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis ekipleri iş merkezi önünde inceleme yaparak boş kovanları incelemeye aldı. Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da iş merkezine önüne gelerek bilgi aldı. Fuat Özdemir ve arkadaşlarının olayla ilgili bilgisine başvuruldu.

3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Dün geceyi Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde geçiren A.E., S.E. ve Fuat Özdemir’in arkadaşı H.K., işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek elleri kelepçeli olarak Edirne Adliyesi’ne sevk edildi.

HUZURU KALMADI

Süper Lotodan kazandığı ikramiye nedeniyle hamallıktan bir anda zengin olan Fuat Özdemir, huzurunu da kaybetti. Yaşadığı trafik kazası, iş merkezi önündeki silah sesleri nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiren Özdemir’in satın aldığı büroda emlak işleri yapacağı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, ilk kurşunlama olayına karıştığı belirtilen 1 kişinin de arandığı bildirildi.

Süper Loto milyoneri oldu huzuru kalmadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!