"Doğruların arkasından gitmeye devam edeceğiz"

Güncelleme Tarihi:

Doğruların arkasından gitmeye devam edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 12:45

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa'nın önde gelen isimleriyle güçlendirdikleri kadronun hayalini kuramayan kişilerin, haksız, seviyesiz ve maksadını aşan cümlelerle yaptıkları eleştirilerin büyük Trabzonspor'un önündeki en büyük engel olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi'ndeki bu ayki yazısında, özellikle yapılan çok sayıda transfer ve kulübün borçlandırılmasıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Yazısında, bir kurumun başarısı için çalışmakla kendi başarısı için çalışmak arasındaki farkı her geçen gün daha iyi görmeye başladıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Sahip olduğumuz bilgi, birikim ve inançla doğruluğuna inandığımız olguların arkasında gitmeye şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Transferlerle ilgili yapılan eleştirilere de değinen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Avrupa'nın önde gelen isimleri ile güçlendirdiğimiz kadronun hayalini bile kuramayan kişilerin, haksız, seviyesiz ve maksadını aşan cümlelerle yaptıkları sözüm ona eleştiriler, büyük Trabzonspor'un önündeki en büyük engeldir. Sarf edilen cümlelerin, kişileri değil Trabzonspor'u hedef aldığı gün gibi açıktır. Anlaşılan o ki; dışarıdaki rakipler ile mücadele konusunda gösterdiğimiz çabanın daha fazlasını, Trabzonspor'un önünde duranlarla da göstermemiz gerekiyor. Bunun için de gücümüz fazlasıyla var, kimse merak etmesin. Şampiyon olmak için hiç kimsenin size inanmadığı zamanda kendinize inanmanız gerekir."

Şike sürecindeki mücadelelerine de değinen Başkan Hacıosmanoğlu, hem ülke içinde hem de ülke dışında sürdürdükleri haklı kavgalarının sonuçlarını alacaklarına inandıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!