1920'den günümüze püskül trendi

Güncelleme Tarihi:

1920den günümüze püskül trendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 09:49

1920'lerden günümüze gelen ve sokak modasına yansıyan püskül trendini inceledik...

Haberin Devamı

Ünlü moda markalarının ceketlerden pantolonlara, çantalardan çizmelere kadar her parçada cömertçe kullandığı püsküller moda dünyasının son favorilerinden.

1920den günümüze püskül trendi


Geçtiğimiz sezondan beri sıklıkla karşımıza çıkan püskül detayı, bu sezon tam anlamıyla altın çağını yaşıyor. Birçok lider markanın elbiselerin yanı sıra aksesuarlarda da sıkça kullandığı detay, artık kabına sığmıyor. Ceket kolları ve etek püskülleriyle sınırlı kalamayan püsküller, çizmelerden eldivenlere, çantalardan sandaletlere kadar her türlü yaratıcı noktayı bulup yerleştiler

1920den günümüze püskül trendi


Valentino bu eğlenceli detayı deri etek uçları, yüksek topuklu çizmeler gibi kadınsı parçalara eklemeyi tercih ederken Roberto Cavalli ise kürklerle kombine edip yırtıcı ve benzersiz bir imaj çizmeyi başardı. Çanta deyince artık aklımıza gelen ilk 10 isimden biri olan Michael Kors ise yaratıcı bir hareketle clutch çantaların uçlarına upuzun püsküller ekleyerek asi ama sofistike bir sonuç ortaya çıkardı.

1920den günümüze püskül trendi


Püskül detayına yerli markalarda da sıklıkla rastlamak mümkün elbette. İpekyol, Beymen gibi markalar ürünlerinde bu detaya ağırlık verirken Tuba Ergin ve Özlem Ahıakın gibi ünlü modacılar da 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonlarına püskülle hareket getiren isimler arasında. Üstelik 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında da rastladığımız bu detay, trendleri yakından takip edenler için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

1920den günümüze püskül trendi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!