Menderes Türel: Fazıl Say'a kırgınım

Güncelleme Tarihi:

Menderes Türel: Fazıl Saya kırgınım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 17:43

Antalya’da internet medyası gazetecileriyle bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, polemik yaşadığı Fazıl Say'a kırgın olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Menderes Türel, Antalya’da yerel seçimleri kazanınca, Uluslararası Antalya Piyano Festivali'ne katılmama kararı alan Fazıl Say’a cevap verdi, "Fazıl Say’a kırgınım. Ama kırgınlıklıklarımızı işin içine sokmayı istemeyiz. Fazıl Say bu sene de konser için gelmedi. Biz de zorla getirecek halimiz yok” dedi. Türel, “Sanatçının zeki, çevik ve ahlaklısını seviyoruz. Ben ona hala bir şey demedim. Ama o bize kendisine yakıştıramadığımız şeyler söyledi. Kem söz sahibine aittir” diye konuştu.

Menderes Türel: Fazıl Saya kırgınım

“Yılmaz Erdoğan’ı çadırda mı yatıracaktık?”

Altın Portakal Film festivalinde jüri başkanlığı yapan Yılmaz Erdoğan'ın konakladığı otelin ücretiyle ilgili tartışmalara da yanıt veren Menderes Türel, “Büyük sanatçılara değer vermek lazım. Onu pansiyonda mı yatıralım? Kaldı ki konakladığı otelin bedeli de sponsorlukla karşılanmış. Ama biz de karşılarsak ne olacak ki? Sanata verilen değerdir. Biz bu insanları çadırda mı yatıracağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!