Geçen hafta yazdığımız birebir çıkan etkiler ve haftanın genel durumu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta yazdığımız birebir çıkan etkiler ve haftanın genel durumu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 14:50

Perşembe günü gökyüzünde gerilim, yakıcı, yanıcı, kesici maddelerden uzak durmalı, patlamalar, saldırgan, meydan okuyan kişiler, ani gelişmeler ve ortaya çıkan haberler v.b türünde(tüm yazılarda görebilirsiniz) bir yazı ele almıştım.

Haberin Devamı

Zira, Cuma sabahından beri Edirne ‘de bir madenimizde grizu patlaması, İstanbul’da iki gün üst üste kundaklanan araçlar, Antalya’da bir anaokulunda patlama, milli takımımızın maçlarının öncesinde ve sonrasında yaşananlar, Deniz Seki’nin ortaya çıkması yazımızı tasdikler nitelikteydi maalesef. Bu hafta başında da bu etkiler, ufak tefek ve azalarak kendini gösteriyor.

Ancak, asıl iki önemli etki ön planda olacak.
Birincisi, Yay burcuna geçen Venüs’ün özgür ilişkileri, ilişkilerde özgür kalma isteğini, yeni deneyimler yaşama, yeni şeyler öğrenme, hayata pozitif yaklaşma, daha fazla sosyalleşme ve eğlenme eğilimini arttıran olumlu etkisi ve ikinci olarak ise, tam tersi baskı altında ve kısıtlanmış hissettiren Güneş Satürn kavuşumu. Akrep burcundaki kavuşum, Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçlarının son dönemlerinde doğanlar başta olmak üzere genelde hepimize biraz depresif ve stresli hissettirebilir veya gelişmelere bağlı artan yük ve sorumluluklar nedeniyle yorulabiliriz. Neyse ki, Yay burcunda birikmeye başlayan gezegenlerin olumlu etkisi bu kasveti hafifletecektir. Sadece, Perşembe ve Cuma günü yine stresli veya tuhaf ya da ayağı yere basmayan konuşmalardan uzak durmak, yanıltıcı kişi ya da kararlara karşı uyanık olmak gerekiyor. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!