Kruse, takipçilerinden yardım istedi

Güncelleme Tarihi:

Kruse, takipçilerinden yardım istedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 14:34

Borussia Mönchengladbach yıldızı ve Alman milli takım oyuncusu Max Kruse hayranlarından yardım istedi.

Haberin Devamı

Max Kruse, Facebook hesabı üzerinden hayranlarına seslenerek, "Gol sevinci nasıl yaşanır? Bunu bana öğretin" dedi.

Çılgın gol sevinçleri olmasa futboldan bu kadar zevk alır mıydık? Gladbach takımında forma giyen 26 yaşındaki futbolcu Max Kruse, bu konuda pek yetenekli olmadığını dile getirdi ve taraftarlarına yardım çağrısı yaptı.

Kruse, "Gol sevinci konusunda pek yaratıcı sayılmam. Öğrenecek çok şey var. Facebook takipçilerim olarak bana bu konuda tüyolar verirseniz, sevinirim" şeklinde bir yazı paylaştı.

Facebook üzerinden 100.000 takipçiye ulaşıp bunu kutlamak isteyen Kruse, "Yaratıcı olun ve ilginç fikirlerinizi ister yalnız, ister arkadaşlarınızla çekip gönderin" dedi ve 1 Aralık tarihine kadar bir süre belirledi.

ÖĞRENDİĞİ HAREKETİ UYGULAYACAK
Bu güne kadar gol sevincini kollarını açıp köşeye koşarak gösteren Kruse, "Bu hiç çılgın değil. Bu şekilde genelde tribündeki ailemi selamlıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Birçok taraftar şimdiden Kruse'nin çağrısına uyup birbirinden yaratıcı videolarını Youtube üzerinden paylaştı. Kruse, süre bittiğinde en iyi hareketi seçip uygulamaya söz verdi ve şimdiden heyecanlandığını dile getirdi.

Başarılı futbolcu, kazanana ayrıca 6 Aralık tarihinde Hertha'ya karşı oynanan maç için iki bilet hediye edeceğini ve gol attığı takdirde yeni öğrendiği hareketi sergileyeceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!