3 araba, 8 koruma

Güncelleme Tarihi:

3 araba, 8 koruma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 14:42

TFF, Türkiye-Kazakistan maçı öncesinde ve sonrasında yaşanan Volkan Demirel krizini incelemeye aldı. Bütün kamera kayıtlarını tek tek inceleyen TFF, görüntülerden çıkacak sonuca göre hareket edecek.

Haberin Devamı

sporx'in haberine göre; Türk Telekom Arena'da Türkiye ile Kazakistan arasında oynanan maçtan önce ve sonra yaşanan Volkan Demirel krizine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) el koydu!

TFF, TÜM GÖRÜNTÜLERİ TOPLUYOR
Maçtan sonra, gazeteciler ile Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun korumaları arasında yaşanan olayları en ince ayrıntısına kadar inceleme kararı alan TFF Yönetimi, olayla ilgili tüm görüntüleri inceleme kararı aldı. İlk olarak olay sırasında çekilen tüm tv görüntülerini toplayan TFF, stadın güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.
Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun maçın ikinci yarısında yeniden stada geliş görüntülerini de inceleyen TFF Yönetimi, soyunma odasından başlayarak arabaya kadar süren görüntüleri de değerlendirmeye aldı.

Haberin Devamı

TERÖR ESTİREN GÜVENLİKÇİLERE BÜYÜK ÖFKE. BU YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAK

VOLKAN STADA EMRE BELÖZOĞLU VE AYHAN BAK'LA GELDİ
Türkiye-Kazakistan maçının başlamasına 25 dakika kala stattan ayrılan ve ikinci yarının hemen başında stata yeniden giriş yapan Volkan Demirel'in üç arabayla Seyrantepe'ye giriş yaptığı görülüyor. Emre Belözoğlu'nun arabasıyla TT Arena'ya gelen Volkan Demirel'e Fenerbahçe Stat Müdürü Ayhan Bak ve bir başka arabayla da 8 kişilik bir koruma ekibinin eşlik ettiği görülüyor.

TFF HER AN AÇIKLAMA YAPABİLİR
TT Arena'ya stat müdürlüğü kapısından giriş yapan Volkan Demirel'e Mustafa Turgun da eşlik ediyor. Maçın sona ermesinden 72 dakika sonra gerçekleşen olaylar temsilci raporuna girmiyor ve milli takım otobüsü hareket ettikten sonra Volkan ile Emre stattan ayrılıyor. Yaşanan tüm olayları en ince ayrıntısına kadar incelemeye başlayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun Volkan Demirel olayını kınayacak bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!