Nikah şahitleri Baykal

Güncelleme Tarihi:

Nikah şahitleri Baykal
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 01:20

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı.

Haberin Devamı


CHP'li Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı ile Şerife Kamacı çiftinin kızları Burcu Kamacı ile YaşarPektaşoğlu-Nimet Pektaşoğlu çiftinin oğulları Muharrem Pektaşoğlu, Cumartesi Didim Palm Wings Beach Resort Otel'de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Çiftin düğününe TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Selçuk, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, eski milletvekilleri ile belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, Didim Belediye Meclisi üyeleri, meslek odalarının temsilcileri, Pektaşoğlu ve Kamacı aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Düğün öncesinde Pektaşoğlu ve Kamacı aileleri konuklarını kapıda karşılarken, gelin ve damat konfetiler altında alkışlarla salona girdi. Gelin Burcu Kamacı'nın şahitliklerini Deniz Baykal ile Metin Lütfi Baydar yaparken, damat Muharrem Pektaşoğlu'nun şahitliklerini ise milletvekili Ali Uzunırmak ile Didim Kaymakamı İskender Yönden yaptı. Baykal ve Uzunırmak, genç çifti tebrik ederek, mutluluklar diledi. Çifte ilk danslarında davetliler de eşlik etti. Düğün, müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!