Emniyet müdürünün evi soyuldu

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdürünün evi soyuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 11:36

Eskişehir’de filmlere konu olabilecek ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Ancak hırsızlığın mağduru bu kez normal bir vatandaş değil, bu zamana kadar hırsızlar başta olmak üzere diğer suçlularla mücadele eden bir emniyet müdürü.

Haberin Devamı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde geçtiğimiz yıllarda KOM Şube Müdür Yardımcılığı ile Asayiş Şube Müdürlüğü yapan M.O’nun evi soyuldu. 1. Sınıf Emniyet Müdürü olduktan sonra kadrosuzluk nedeniyle Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen M.O. ve ailesinin olmadığı bir sırada Tepebaşı ilçesi OMC Blokları karşındaki bir sitedeki evine kimliği belirsiz kişi ve kişiler girdi. İddiaya göre, evin kapısını zorlamadan ustaca açarak içeriye giren kişi ya da kişiler; 15 bin TL nakit para ile 25 bin TL değerindeki ziynet eşyasını aldı, ardından girdiği kapıdan çıkıp kayıplara karıştı.

M.O. ve ailesi eve geldiğinde, içerisinin karışık olduğunu, evdeki para ve ziynet eşyalarının yerinde olmadığını görünce şaşkına döndü. Durum hemen polise bildirildi. Emniyet müdürünün evine gelen olay yeri inceleme ve hırsızlık şube ekipleri, hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişileri bulmak için evde inceleme yaptı, parmak izi aldı. Evi soyulan emniyet müdürü konuyla ilgili şikayetçi oldu ve ifadesi alındı. Polis şimdi emniyet müdürünün evini soyan kişi veya kişileri bulmak için hummalı bir çalışma başlattı. Ancak şuana kadar her hangi bir neticeye ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturma ve şüphelileri arama çalışmasının sürdüğü belirtildi.

Bu arada, emniyet müdürünün evi yeni aldığı, çalınan para ve ziynet eşyasının evin ödemesinde kullanılacağı ileri sürüldü.

BAKMADAN GEÇME!