O eski halinden eser yok şimdi

Güncelleme Tarihi:

O eski halinden eser yok şimdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 01:00

Büyük umutlarla geldiği G.Saray’da bekleneni veremeyen Pandev, devre arasında yolcu.

Haberin Devamı

Devler Ligi Kupası kaldırma mutluluğu yaşayan Makedon golcü, sarı kırmızılı forma ile futbolu adeta unuttu. Yıllık 2.4 milyon Euro garanti para alan Pandev, 18 kişilik maç kadrosuna dahi giremiyor.


GORAN Pandev... Büyük umutlarla transfer edildiği Galatasaray’da büyük hayal kırıklığı yaratan ve futbolu unutan büyük bir yıldız...
Wesley Sneijder ile birlikte sarı kırmızılı takımın en kariyerli futbolcusu olan Pandev, şimdiden Ocak ayında gidecekler listesinde ilk sıraya adını yazdırdı... Galatasaray tarihinde Şampiyonlar Ligi kupası kaldırmış 9. futbolcu olan Pandev, İtalya’daki günlerini mumla aratıyor. Lazio, Inter ve Napoli’yi başarıya taşıyan Makedon golcü, kısa sürelik G.Saray macerasında istenmeyen adam olmayı başardı.

KULÜBEYE DAHİ OTURAMIYOR

Haberin Devamı

TRANSFERİN son günü Dzemaili ile birlikte Galatasaray’a imza atan Pandev, 2.4 milyon Euro garanti ücret almasına karşın, 18 kişilik maç kadrosuna dahi girmekte artık zorlanıyor. 2.5 ayda kredisini tüketen Pandev, idmanlarda da bir varlık gösteremiyor. Kondisyon ve efor testlerinde sınıfta kalan Makedon yıldız, kötü derecelere imza atıyor. Geçmiş kariyerinin aksine Türkiye’ye tatile gelmiş bir görüntü veren Pandev’in rahat tavırları da tepki çekiyor. Oyuncunun bir türlü istenen düzeye gelememesi nedeniyle Prandelli, tecrübeli futbolcuyu yedekte dahi düşünmüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!